Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ondan şüphemiz yoktur. Böyle büyük bir mücadelede tayfanın ve ittifakın düştüğü bu zorluktan çıkmaları gerek. En zayıf üye Nami, Usopp bile bir işe yarayacakken Sanji gibi tayfanın en işlevsel, en akıllıca plan kuran karakterini Oda embesili bile harcayamaz. Sanji, Oda'ya rağmen bu kadar etkili. Birileri istediği kadar sallasın, Sanji herkese cevap verecek tekmeleriyle!

Filler sahne değil mi bu ya? ?
 
Bu arc tayfanın güç dengesi tamamen belli olacak gibi gözüküyor. Zoro-Sanji-Jinbei-Franky bunların en güçlüler olduğuna itiraz eden yok.

Oda Robin'in de asıl savaş gücü olduğunu ortaya çıkaracak gibi gözüküyor. Kadın bayadır dövüşmüyordu.

Şimdilik boşlukta olan tayfa üyelerimiz şunlar. Çopper, Usopp, Nami ve Brook. Boşta olan güçlü rakip karakterler ise Page One ve Ulti.

Nami daha güçlü yıldırıma ihtiyaç duyuyorsa bir şekilde gene Zeus'u kendine alacak demektir. Nami vs Ulti ve Page One vs Brook olabilir mi? Usopp ve Çopper de destek gibi takılıyorlar. Tayfanın en güçsüzleri zaten bunlardı.
Aslında Chopper zayıf değil. Kumadori'yi yendiği zaman bunu gösterdi. Hele o dev canavar formunu daha uzun süreler kullanabilirse aslında ne Franky, ne Robin. Aslında bir yerde yaş meselesi de var. Chopper daha 17 yaşında ve tayfanın en genç üyesi. Luffy'nin korsan olduğu yaşta olmasına rağmen güçlüdür. Franky, Brook, Jinbe, robin şu anda belki daha güçlüdür ama zaman içinde Usopp ve Chopper'in daha güçlü olacağını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık