Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 315 84.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 56 15.1%

  • Kullanılan toplam oy
    371
Biri beni gelip kurtarsın diye bekliyo.
Yetııış yaaaa broook
Burada iki durum olabilir. Birincisi, Robin tarafından kurtarılacaktır ki bu yüksek ihtimaldir. Nico Robin ve Black Maria birbirlerine benziyor. Biri Zoan biri paramecia olsa da Nico Robin'in uzmanlık alanı suikast, Black Maria'da ağına düşürdüğü düşmanlarını zevkle öldürüyor, yani o da iyi bir suikastçi. Ulti gibi kaba değil, biri örümcek olduğu için sekiz tane kola sahip. Diğerinin meyvesi ise sayısız el, kol yapma olanağı sağlıyor. Nico Robin ağlara yakalansa bile yine de sayısız el çıkarabilir ve savaşabilir.

İkinci ihtimal Sanji'nin cazibesi ve kadınları kendi tarafına çekebilmesi yeteneği ki bu da güzel nir ihtimal.

Black Maria, Sanji'ye dese ki eğer "Kaido'yu yenersen sana unutamayacağın dakikalar yaşatırım." Offfff, Sanji eğer Kaido'nun yüzüne 42 numara ayak izini bırakmazsa bir şey bilmiyorum. Yeter ki tetikleyecek bir kız çıksın...
 
Sanji Queen ve ye King'le dövüşmezse @Capori
İşte Sanjinin bu zoro günleri olmasaydı içimizdeki dönekleri ve gizli Zoro fanlarını bilemiyecektik, Yubaşhiri-sama birgün başını taşlara vuracak ah Sanji keşke o kötü postları yazan parmaklarım kırılsaydıda sana bu lafları yazmasaydım diyecek ama iş işten geçmiş olacak. Son günlerini acı içinde yaşayan Yubaşhiri zor günlerinde Sanjiye ihanet eden bir hain olarak hüzünlü ve acı bi sona ulaşacak. :D
 
Sanji normal bir insan bu haliyle attığı tekmeler rakiplerine çelik bir sopayla vuruluyormuş hissiyatı yaratıyordur. Bunun üstüne kas ve kemik yapısı güçlenirse alacağı p-up'ın ne boyutta etki edeceğini az çok hayal edebiliyor olman lazım dostum. Sen kalkmış genetik mutasyon nedir yav çekiyorsun bana. Yapma bunu.
Genetik mutasyon asıl karaktere zarar verir. Annesinin tüm fedakârlığı gidecek, ölme nedeni sırf mutasyona uğramaması içindi.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık