Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb'ye meydan okuması güzel hoşta somut bir verimiz yok ki bu konuda. Önemli olan onu ne kadar zorladığıdır. Ace te Jinbei dengiyken Wb'ye meydan okuyordu tek yemişti. Croco Wb'nin zirve zamanlarına denk gelmiş bir adam. Crocodile'ın ağır kaybettiğini düşünüyorum. Wb'yi takıntı haline getirmesi de bunu destekliyor. Bu konuda Crocoyu ezmiyorum bu arada. Doffta hiçbir şey yapamaz KK seviyesi adama,
sen bu örneği verdiğin için dile getirdim. Bu adam Yc3 diyelim KK seviyesi bir adamla vs atıyor kolunu kaybediyor ve yüzü yarılıyor bence sonuç çok net ama mangada görmediğimiz için çok üstelemiycem bu konuyu. Erken işlendiği için zaten güç açısından harcandı diyorum. Güzel bir karakter ama erken işlendi şu saatten sonra bir sağkol olarak dönemez ki dostum. Sağ kol olmadan da Doff'a öyle üstünlük sağlayamaz. Zirve hali Yc1 dersin bir şey diyemem ama şuan ki halinin olmadığı ortada.
nE Yc1 olmadan Doffa üstünlük sağlayamaz mı gözlerim mi beni yanıltıyor yoksa cidden böyle bir cümle mi kurdun ? Doff ile Katakuri arasında inanılmaz bir lig farkı var Doflamingo'nun Yc2 etmesi imkansız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık