Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Altını çiziyorum:Tek bir bakış açısıyla değerlendirdim olayı.

Yoksa Katakuri'nin hakisinin Zorodan da yüksek olduğunu,geleceği görebildiğini ve bu sayede saldırıdan çok rahat kaçabildiğini,meyvesinin hem logia hem de paramecia türünün arasında olduğunu biliyorum.

Tek bir bakış açısı dediğimde saldırı genişliğinin gelecek görülse bile kullanıcının saldırıdan kaçamamasına neden olacaktır.

Seni seviyorum @Smoker amacım seninle tartışmak değil,tek bir bakış açısıyla olayı değerlendirmekti sadece.
Bana göre alan saldırısında da kaçabilir de, neyse. Tartışmayı uzatmak istemiyorum.
 
1 saniyede 20 farklı noktaya vuran jet gattling bile vuramadı adama be. Zoro hızlıca farklı farklı yerlere vurup parçalamaya kalksa da bişey olmaz.

Tek çaresi katakuri’nin tüm vücudunu kaplayacak bişey atmak. Onda da adam 2 adım kenarı çekiliverir çok mu zor? 300 metrelik ejderha bile yaptı. Zaten alan saldırılarının çoğu haki almıyor evrende. Luffy kolunu şişirip hakili dev yumruk avantajına sahipti ve o bile işe yaramadı.

Elephant gun’a gösterdiği muamele bile bu:


İsterse bunu da yapıyor:


Kata o kadar ileriyi görüyor ki luffy daha elephant gun atmadan kata taklidini yapıp kolunu şişirdi. Zoro ne hazırlasa kata daha büyüğüyle karşılık verir zaten. Bu luffy’e attığını sert mochi+uyanış’la atar, aynısından 2-3 tane atar. Veya sadece duvar yapar kendisi başka yere gider o sırada. Gücü durdurmaya kesinlikle yetmeyecekse de kenara çekilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık