Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
bu daha çok havayı sıkıştırdıkça içerideki hava ışık hızına yaklaşıyor anlamındadır. ışık hızına çıkmak için çok enerji lazım, o hıza kizaru bile çıkamıyor
Olabilir tabi. Aslında onun paylaşma nedenim Zoro'nun yavaş olarak bilinmesine rağmen böyle saldırılardan kurtulduğu kısım var demek içindi. Kata dövüşünden bile bağımsız. Asıl sıkıntı Kata'nın gözlem hakisi ve çok yönlü olması. Zoro'nun hız konusunda çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum bu yüzden. xd Tabi, o hala Kata'nın o meyve ve haki kombolarına karşılık vermesi zor olacaktır.
 
Yapılan saldırılar alanın tamamın kapsayacak nitelikteyse Katakuriden yavaş olanlar bile Katakuriyi alabilir.
Sakazuki gördüğümüz kadarıyla Kuzan'dan daha yavaş bir adam. Kuzan'ın devasa alanları kaplayabilen saldırıları var. Ancak ne hikmetse Kuzan ve Sakazuki arasındaki dövüş 10 gün sürüyor ve Kuzan bu dövüşten yenik ayrılıyor. Yani yapılan saldırılar alanın tamamını kaplayacak nitelikte olsa bile karşıdaki adamı almaya yetmeyebiliyormuş.
 
Katakuri'den yavaş olan Luffy'nin onu alma şansı yoktu. Hız konusunda bir üst tekniğe geçip, Gözlem Hakisi'ni de arttırınca Katakuri ile denk mücadele edebildi. Adamın meyvesinin Logia'dan farkı yok. Haki tabanlı olmayan büyük çaplı saldırılar ona etki etmeyecektir.
Enel bir örnekti sadece.Burada bahsettiğim şey saldırıların alan genişliğinin etkisi.Yoksa bende Logia meyvelerin hakili saldırılardan farklı olduğunu biliyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık