Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Bu dövüş konusu millet Zoro'ya gömsün diye açılmış gibi.

Bir durun daha Zoro bir şey yapmadı hemen Kata ile eşleştirmek ne ?

Şu arc bitsin görürüz sonucu.
 
Luffy fanı diyor bunu :oleyo2:



İşin en komik tarafı bizim dediğimiz üç katını sindirmiş, yutmuş, üzerine övünmüş tipler bugün gelip diyorlar ki efendime söyliyim nasıl olur da dövüş içerisinde güçlenmeyi hesaplarsınız, ibretlik xD
Ya Luffy eğitim aldı boşuna mı aldı, amiral dinlemeyecek ezecek geçecek. Haa Dressrosa, haaa Punk Hazard zamanları.... xd

Eldeki sonuçlara göre tabi Katakuri yener. Ben de o yüzden ona oy verdim. O yüzden anket kapansın diyorum ben de. Çünkü Zoro'nun gelişimini de dikkate almayacaksak tartışmanın anlamı yok. Wano sonunda Zoro'nun gelişimine göre tekrar açılabilir. Tabi, amacı tartışmak olmayan, buradan kendini tatmin etmek isteyen olabilir.

Gerçi o zamanda hiç okudukları serinin farkına varmamış gibi koskoca ejderhayı kesemedi hızı yavaş diyen çıkar. xd
 
Şu anki durumda Kata alır dövüş içinde gelişir muhabbetini işin içine katmadan direk vs yaptırıyorsak ama wano sonu tüm çatı dayak yiye yiye gözlem,silahlanma cart curt kasmak zorunda kalacağı için wano sonu Zoro Kata'yı yüksek zorlukta alır.
 
Katakuri serinin zirvelerinden biri değil,Kata'dan üstün çok adam sayabiliriz,Amiraller,Rayleigh,Oden,Mihawk,Filoamiralleri,imparatorlar,bazı sağkollar gibi.

Zoro seri sonunda bir imparator kadar güçlü olacak bir adam.

Olayı şöyle bağlayacağım,Zoro Kata seviyesinde bir adamı bu arc sonu yakalamalı ve ya geçmeliki seri sonunda imparator seviyesine ulaşsın.

Luffy'nin hedefi ne mesela herkesi geçmek herkesten güçlü olmak şuan neredeyse bir amiral seviyesine çok yakın,yani emin adımlarla hedefine yürüyor.

Zoro'da çok fazla altında kalmamalı.
 
Niye çok kasıyorsunuz ))) mevcut koşullardan ne Luffy ne Zoro yenebilir , bizim Zoro yener dememiz Luffy gelişiyor ve geleceği görüyorsa Zoro da gelişim gösterip geleceği görebilir , ankette gelişim yok İse Luffy ve Zoro berber girse yine yenemez.

galiba Şöyle düşünülüyor , Zoro dokunamaz nasıl yenecek.Cevap basit hiç bir etken devreye girmeyecekse Yenemez. Luffy dokunamıyorsa kendi söylüyor. Ben senin yenilmez olduğunu düşündüm taki Katakuri sinirlenip Ona dokunana kadar , burada da durum aynı hiçbir koşulda durum değişmeyecekse imkansız yenmesi.
biz bizim tayfa üzerinden yola çıkıyoruz. BimMom‘un mekanına amirle gitse ölüsü çıkar ama bizimkiler güle oynaya çıkıyor.

yeni bir anket açılsın Luffy geleceği göremeden gelişim olmadan Katakuri‘ sinirlendirmedin Yani oda dokunamadan dövüşse yenebilir mi? Eğer yener diyorsanız buradaki Zoro yener tayfasından farkınız olmayacak )))
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık