Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Enma Neden Zoro'ya İtaat Etti?

Teori hakkında ne düşünüyorsunuz ?

  • Olabilir gayet mümkün.

    Kullanılan: 83 75.5%
  • Bir ihtimal belki...

    Kullanılan: 17 15.5%
  • Mümkün değil.

    Kullanılan: 10 9.1%

  • Kullanılan toplam oy
    110
One piece dünyasında herşeyin ruhu ve nefesi var. Hatta sesi de var. Buna kılıçlar da dahil.
Doğrudur, konuda kral hakiyle canlıları itaat ettirme örneği verilmiş cansız nesnelerin canlılar gibi kral hakiyle itaat etmesi bana yinede cazip gelmiyor.
Enma'ya mistik yedirilmis hayvan iradesine sahip diyorum ben .
 
Son düzenleme:

Üye silindi 1004

Oden gibi bir ucubeye yıllarca hizmet etmiş. Kılıç adam gibi adamın eline geçince Aragorn eline geçmiş Isildur'a döndü. Vatan haininin elinde keskin olan emanet, adam gibi adamın elinde olur adalet.
 
Lanetli Kitetsu'ya meydan okuyup korkusuzluğu ve çılgınlığıyla kendini ona kabul ettirdi. Wado'yu devralması asıl sahibi Kuina'nın iradesini taşımasından geçiyordu. Ryuma'nın da kılıcını Ryuma'ya kendini kanıtladıktan sonra almıştı. Yubashiri' yi bile almadan önce asıl sahibinin takdirini kazanmıştı. Enma da aynı şeyi istiyor, eski sahibi bayağı güçlü ve manyak bir adamdı. Zoro, Oden'e henüz o kadar yaklaşmamış olsa da Enma o ruhu Zoro'da da gördü. Zoro, son bölümde gördüğümüz üzere henüz tam anlamıyla kendisini kanıtlamış ve Enma' ya boyun eğdirmiş değil. Diğerlerinde olduğu gibi bunda da kendisini kanıtlamış olduğu an kılıcın asıl sahibi olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık