Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın Zoro'yu Luffy'den fazla sevdiğini düşünüyor musun?
Şu odanın herhangibir karakteri daha fazla sevmesi muhabbetti de bana çok saçma geliyor. Ya adam herhangi bir karakteri tasarlarken ne kadar uğraşıyor, ilk bölümlerde mesela karakterleri tasarlarken yaptığı çizimler var Buggy'nin tayfasında ki Cabaji mi ne onun bile 4-5 tane farklı tasarımını çıkarmış adam. Uğraşıyor herif karakterlere hikayeleri bence hepsi bebekleridir onun ya. SBS'te falan açıklama falan yapmadıysa benim en sevdiğim karakter diye şunlar diye falan. Ben her karakteri çok severek çizdiğini düşünüyorum. Hikayede başarılı olmaları çokta önemli değil adam yaratıcılığı seviyor bence.
 
Eksik manga bilgin var yapacak bir şeyim yok. Şimdi altta sana niye öyle olmadığının bir çok kanıtı sunacağım.

1-) Zoro'nun aşırı büyük olmayan Ejderi öyle kolunu sallayarak kestiğini göremedik. (PunkHazard)


Burada Shishi Sonson ile alıyor öyle kolunu sallayarak değil. Öncesinde de baya baya hazırlık var. Ayrıca çok da kalın bir şey değil Pika ile kıyaslandığında.


Komple bölümü okuyabilirsin.



2-)Pika ile neredeyse arc'ın başından beri savaşıyor. Daha küçük formunu bir kere öyle kesmedi.

Daha doğrusu o boyuttakileri.


Buradakileri dediğin gibi düz kılıç sallamalarla kesmiş olabilir.

Dediğin gibi olsa daha burada Zoro düz atak sallamalarla Pica'yı ikiye bölerdi. Bölmeyi geç 1080 Phoung Phoenix ile ancak yüzeysel kesebiliyor. Burada Zoro zaten üç kılıç stilinde.


Zoro hala savaşmaya devam ediyor. Bir kere kolunu sallayıp o boyutta bir kütle kestiğini görmedik.


Basitçe elini sallamayla o boyutları kesebiliyorsa bu kadar kaçmaya çalışmasının anlamı olmaz. Siz eforsuzca o boyutları kestiğini söylüyorsunuz ama öyle bir şey yok.


Yine elini sallamayla şu boyutta bir şey kestiğini görmedik. Yine tek kılıç stili olsa da bir teknik kullanıyor adam akıllı ikiye bölmek için



Bu zamana kadar bir tane öyle düz atakla bırak o boyutu o boyutun yarısı kadar olabilecek bir şeyi bile kesemedi tam olarak ikiye. Zaten üstteki 1080 Phound Phoenix bunun en büyük kanıtı.


En son ataklarda kestiğini görüyoruz. Onda da zaten bunu sürekli yapamadığı belli oluyor. Pikayı ilk kez tam olarak o kadar büyükken ikiye bölüyor.


Bundan sonra dediğin gibi elini düz sallamayla o boyutu kesebilecek olsa Pika'nın nerede olduğunu tahmin edip o bölgeleri kesmesine gerek kalmazdı. Ama diyalogları okursan bunu tahmin edip ona göre kesiyor.


Bu sayfalarda zaten Pika bir sürü yerinden bölünüyor çoğundan Zoro'nun hangi atakları yaptığı belli değil. Ama hala hesap yapıyor.


En son dışarı çıkmasını sağlıyor dışarı çıkmasını isteyerek. Pica çıkmasa hala nerede bilemeyecek. Yani rastgele elini sallayarak tüm parçaları istediği kadar bölmemesi için hiçbir sebep yok. Tamamen hikayeye diyaloglara aykırı şeyler diyon.

Zaten bitirişi de yine Sanzen Sekai ile yapıyor anladığım.



Zoro kolunu sallamayla ya da sallamadan büyük yerler kesmeye Enma ile başlıyor dostum.


Bonus: Öyle elini tek kılıç stili sallamayla kestiği yerler ufak yerler Zoro ile kıyası yapılabilir.

Önceki saldırılarında koka kullanmıyor. Kullandığı zaman kılıç sallayarak kesiyor. Bunu görmek zor değil.
 
Kullansaymış attığım o kadar sahnede. Yahu biraksana. 1080 pound ile bile yapamıyor. O kadar düşündün bunu mu buldun?
Kullanma gereği görmemiş. Teknikle kesmiş. Sana bana mı soracak haki kullanacağı zaman? Saf teknikle kesebiliyorsa neden haki harcasın? Gayet mantıklı hareket etmiş. Sen de bal gibi biliyorsun ki haki kullandığında çatır çatır kesmiş. Mangada görüyoruz bunu. Cevap veremeyince o kadar düşündün bunu mu buldun diyorsun bir de. Bir şey düşünmeye gerek yok. Zaten hepimizin bildiği bir şey bu. Belli ki sen farkında değilmişsin. Senin borun zoroya ötmez. Lastikle gel :p
 
Bu bölümler güzel. Luffy falan 10 bölüm merdiven çıkacağına böyle 20 bölüm görelim daha iyi. Olaylar birkaç bölüme ciddileşecek zaten. O zaman daha da güzelleşecek. Benim en eleştirdiğim nokta bu Kaido'nun hala ejdere dönüşmesi. Yani sadece dayak yiyorsun ne gerek var dönüşme kardeşim. Bu olayın altında umarım bir şey çıkar yoksa inanılmaz saçma. Adamın yendiği savaş yok. Oden 2 atacaktı araya birileri girmese. Bizimkilerde bitirici bir güç olsa şuan Kaido büyük sıkıntıya düşerdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık