Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve Zoro güzel kombolar çıkaracaktır.
Law boşluk buldu mu yapıştırır.
Killer elinden geleni yapıyor reis.
Kid bize dövüşü anlatmaya devam edecek.
 
Daha önce de söyledim aslında seriye kuş bakışı bakınca tutarsız değil ama Oda sahnelerde bir duyguyu yakalamak için abartılı çizimlerden kaçınmayan bir çizer. Yani çizdiği şeyin duygusu hissedilsin yeter onun için. Mesela bize dedirtmek istediği "bu killer da boş adam değil ha" ve bunu yansıttığı sürece gerisini çok önemsemiyor. Aynısı Luffy üç amiralin karşısındayken de oluyor ya da ne bileyim aynı Luffy Sengokunun atağına dayanırken basit birinden kötek yerken de oluyor. Luffy Kaidodan tek yerken Kaidoyu parlatmak istemişti şimdi de novaları parlatmak için Kaidoyu halden hale sokuyor işte.

Bu arada Kidin şekli şemaline de bir düşmedim değil ha :utan:
Birkaç bölüme de Kaido şov yapar mesela. :flaugh: Dediğine tamamen katılıyorum. Önemli olan, genel olarak bir karakteri nasıl konumlandırdığını görebilmek. Gerisi işin süsü.
 
Killer deriyi aşmış yine ki boylu boyunca yarmış. Ayrıca Zoro deriyi mi aşmış? :( He aşar zaten aşmayan bir Wanoda köydeki muhtar kaldı. O mevzu her kın ayrı ayrı Kaido çizince kapanmıştı zaten.
Şu gördüğümüz çizim görünüş olarak Kaidoya yapılmış en büyük saldırı gibi duruyor net. Ama dediğim gibi Oda bazen sadece parlatmayı düşünür şu çizdiğinin karaktere olması gereken etkisini umursamaz bile.
Burdan anladığımız kadarıyla sağlam deri yüzünden cehennemi yaşamış onun için içten kesmeye çalışmış yani deriyi aşamamış. Kaido, law ve killere aynı tepkiyi vermiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık