Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 315 84.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 56 15.1%

  • Kullanılan toplam oy
    371
Odanın bir daha asla o kadar karizma olamayacak deyişi de muhtemelen verdiği görünmezlik yeteneği ile ilgili. Bundan sonra icraattayken Sanji görünmez olacağından resmiyle kanıt sunamayacağız maalesef. Odanın Sanjiye en yeni kazığı budur. Yaptıkları hiç görülmeyecek artık.
 
Kanka dövüş stilinden kastın random yumruk sallamaksa fazla tartışmaya gerek yok 2 mizde boşa zaman harcamış oluruz.(Evet random yumruk sallamakta bir dövüş stili olarak kabul edilebilir fakat bu güzel olduğunu ya da övünülecek birşey olduğu anlamına gelmez .Lütfünün random sokak kavgası stili ne göze hoş geliyor nede güzel bir stil denebilir bence. Ha adamın illa dövüş sanatları ustası olması mı gerekiyor?Yo gerekmiyor ama şu ucuz sokak dövüşü+yumruk spam stilinide güzel diye pazarlama bari.)
 
Sanji'nin sevilmeme nedeni izleyicilerin beklentilerine karşılık vermemesi dicem ama ne bekliyorlardı diye sormak lazım!!
İlk gördüğümüzde açlık hissini bildiği için düşmanına yemek sunan bir aşçıydı. Tayfaya katıldı daha çok az tanıdığı biri için ölümcül bir dövüşe hiç düşünmeden atladı, devamında yine tayfası en önemli zamanlarda gizli silah oldu Alabasta, Skypiea, Enies Loby arclarında tayfayı kurtardı.

Zaman atlamasından sonra ilk zamanlar biraz tuhaf gelsede zamanla eski haline döndü yine Punk Hazard ve Dressrosa da görevini layığı ile yaptı. Zou'da halkı kurtaran grubun liderliği ni yaptı. Whole Cake İsland da ise E.Oda Sanji nin savaşçı kimliğini değil geçmiş yaşamını, ailesini ve aşçılığını ön planda tuttu. Wano'da da tayfasına en iyi şekilde yardımcı olacaktır.
2 yılın ardından power up meselesine gelirsek Suit öncesi tayfada şeytan meyvesi ya da silah kullanmayan saf güçle savaşan tek karakter Sanji'ydi. E.Oda Sanji'ye bu tarz bi power up gererek aslında yine eleştirilecegi bı duruma sokmadı değil, gerçi Sanji'yi eleştirmek için sürekli bahane üreten hater kitlenin buna ihtiyacı yoktu.

Sanji, zeki, merhametli, güçlü, sadık ve sevgi dolu bir karakter. Kör bir nefretle bakmadan önce hakkını verip saygı duyulması gerekiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık