Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat edersen efektif kullanımdan bahsetmedim.Hakinin slash olarak salınımında Luffy daha güçlü saldırı yapamaz mı haki seviyesi Zorodan fazla olduğu için.Yoksa kılıcı tabiki Zoro kullanır.
Kılıcında bir canlı olduğunu unutma. Kullancısını kendi niteliği kadar kullandırttırabiliyor. Yani Zoro o kılıca hükmetme iradesi olmasa kullabilir miydi ?
 
Bu dövüşün sana zevk vermeme sebebi, kalabalık ortam olması.
Olabilir en son hatırladığım kalabalık Oars dövüşünde de zevk almamıştım, bununla beraber Big Mom gelse bile günler öncesinden belirlenmiş bir saldırının plansızlığı da rahatsız ediyor. Normal bir rakip değil ki saldırılarını yap geç. Law falan hala arıza yapıyor.
 
bakın burası çokomelli,
kid ve killer zayıf halkadır.

orda verilmesi gereken şehitlerdir. law ise uslu bir support olarak luffy ve zoro şahlarımızın showuna ortak olmalıdır.

bakın efendiler,
yakın zamanda kid ve killerin pamuk gibi ezilmesi, luffy ve zoro'nun gerçek şövalyeler olma yolunda gümbür gümbür ilerlemesi gerekmektedir.
bakın dostlarım,hala sanji diyenler görüyorum.yapmayın.bırakın aşçı elinin hamuruyla yemeğini yapsın.herkes görevini yapsın.allah'ın yemekhane müdürü neden böyle bir katliamın içine dalsın?
 
Kılıcında bir canlı olduğunu unutma. Kullancısını kendi niteliği kadar kullandırtırabiliyor. Yani Zoro o kılıca hükmetme iradesi olmasa kullabilir miydi ?
Enma'nın şu ana kadar gördüğüm kadarıyla hakiyi slash'a çevirip dışarı salıyor.Tabikide bunu kullanıcının hakisini emerek yapıyor gibi.

Yoksa sana katılıyorum,kişinin iradesi kılıcın efektif kullanımına etkili.Ancak bunu hakiyi slashe çeviren bir kılıç olarak düşünürsen (em azından şimdiye kadar) dediklerim de pek mantıksız sayılmaz bence.
 
Zoro zaten güçlü de kıyasladığın adam seride ki en yüksel potansiyele sahip kişi. Luffy her arc üzerine koyarak gelişti. Diğer tayfa üyeleri de arka planda güçlenmiştir ama Luffy'nin hedefi Roger'ı geçmek. Zoro'nun Mihawk'ı geçmek. Roger=Mihawk ı savunmuyorsan bence denklik mevzusu kapanmış olmalı.
Denkliği savunmuyorum zaten ana karakter ile birini kıyaslamak manga mantığına ters ben yakınlığı savunuyorum ve Roger=Mihawkı tabiki savunmuyorum ama Zoro Mihawk kadar değil korsanlar kralının sağ kolu olarak gelişecek bunu hatırlayın derim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık