Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] 7. Popüler Karakterler Anketi'nde X Drake'i Oyladık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Tor browser işe yarıyor mu emin olamadım ama olsa bile bölge tutturmak biraz zor.

Ancak UrbanVPN var 40 küsür ülke içeriyor ve hemen her ülkeden 1-2 oy atabiliyorsun. Kötü yönü IP değişmiyor. Ama büyük ihtimalle çoğu grubu bu ve benzerini kullanıyor. Atıyorum elli kişi her kıtayı seçip 1 saatte 30-40 oy atıyor. Böylece tüm kıtalarda dereceye girmeye çalışıyor. Grupları ne kadar büyükse aynı anda o kadar çok kıtaya etki ediyorlar.
 
Bu iş başladığından beri yamatoya oy vermiyom valla varım yoğum drakee
Sen gizli sekmeden oy veriyordun sanırım. IP değiştirmiyorsan işe yaramıyor bilgin olsun. Ancak modemi kapatıp açtıktan sonra. Veya telden interneti kapatıp açtıktan sonra IP'i adresin değişiyor. Ondan sonra gizli sekmeye girip tekrar oy verebiliyorsun. Test edildi, onaylandı : ))
 
Sadece hafta sonu dene. Katılım daha çok olur.
Günlük deva edeceğiz ne kadar dereceye girse kar. Olmadı saati 22:00 a veya 23:00 a çekebiliriz. O saatlerde daha az oyla dereceye giriliyor. Saate göre değişiyor 2 oyla Smoker'i dereceye soktuğumu biliyorum : ))

Saatlik dilime giremesek de ilk 30 ilk 50'ye sokar belki bizim de desteğimiz.
Eğer sadece saatlik dereceye girenleri saysalar bizim için daha iyi olur. Her oy sayılırsa X-Drake'nin sıralaması düşer muhtemelen. Biz çok düşük oylarla dereceye sokabiliyoruz çünkü Orta Doğu'da. Şuanki yeri bile güzel.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık