verdim@Tiksav Lee @DE4THNIGHT @RectLat @Aiden @Kuroashi no Sanji
Oylamaya başladı arkadaşlar saat 22'den önce verelim
verdim@Tiksav Lee @DE4THNIGHT @RectLat @Aiden @Kuroashi no Sanji
Oylamaya başladı arkadaşlar saat 22'den önce verelim
Hepimiz X-Drake'liyiz oylar cefakar Kılıç ÜyesineKapanmış veremedim Dwey
Şimdi baktım da beni önceden de etiketlemişsin, bildirim gelmedi bana. :/ Foruma az giriyorum ama gördükçe oy atıyorum ben de. :S
Önceki etiketler gelmemiş. Kişi sınırı var sanırım. Garanti olsun diye bu sefer 5 'er kişi etiketledik.Şimdi baktım da beni önceden de etiketlemişsin, bildirim gelmedi bana. :/ Foruma az giriyorum ama gördükçe oy atıyorum ben de. :S
Orta doğuda ipleri elimizden almaya çalışıyorlar.Maalesef dereceye giremedik. Yine de hepinizin eline sağlık. Bu saatler yoğun sanırım. Ya da forumda bizim taktiğimizle bizi vuranlar var : P
Yamato ve Ace için çalışma yapılmış. Diğer yerlerde de dereceye girmişler.
Yamato ve Ace lobisinin forumda da güçlü...Maalesef dereceye giremedik. Yine de hepinizin eline sağlık. Bu saatler yoğun sanırım. Ya da forumda bizim taktiğimizle bizi vuranlar var : P
Yamato ve Ace için çalışma yapılmış. Diğer yerlerde de dereceye girmişler.
Yamato ve Ace lobisinin forumda da güçlü...
Diğer kıtalarda da girmemiş olsalar @RedTeroR @Yamato 'yu kandırdı birlikte bize komplo yaptılar diyecektim. Ama bizimkiler masum. Belli ki dış güçler var işin içerisinde. Ortadoğu, Afrika, Avrupa ve Okyanus'ta varlık göstermişler : ))Orta doğuda ipleri elimizden almaya çalışıyorlar.
Abd'nin oyunu olabilir...