Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü yeni okudum. Klasik one piece, önümüzdeki bölüm hepsi kalkar gene ayağa. Big Mom'u kimse sallamıyor, herkes danaya girer gibi kaido'ya giriyor. Sonuç olarak BM'nin güçsüz saldırılarıyla biraz hasar alacaklar. Kaido'yu ejder formundayken zoroya kestirirse Zoro'da ejder kesen lakabı alacak. Muhtemelen daha sonra kaido ciddileşelim şimdi muhabbeti yapıp yarı zoana geçecek. Luffy'e tek attığı sopası artık tek atamayacak. İşin kötü yanı önümüzdeki bölümde aşağıdaki savaşa dönebilir heyecan yaratmak için. Novalar içinde ölürse Kİller ölür gibime geliyor o bile zor. Bakalım zoro diğer gözünü ne zaman açacak. Yonkou'ya ya hep ya hiç tarzı saldırı atarken açmadı :hhh:
 
İş Killer'ın bıçaklarda sanırım. Zoro'yada bunlar elimde olsaydı görürdün tarzı bir konuşma yapmıştı. Zoro'da Enma, Killer'da artık ismi herneyse o. Oda ikinci adamlara aynı tarzda güç artışı vermiş.
 
Zoro 3 kılıç kullanınca 1 kılıca göre daha mı güçlü oluyor duruma bağlı değil mi ben hep duruma göre değerlendirdiğini düşünüyordum. Şuana kadar en iyi saldırısı o zaman Picaya yaptığı Sanzen Sekai zaten en güçlü saldırısı.

Ben Shisi Sonsonu ve bu bölümde yaptığı saldırıyı da baya güçlü buluyorum 1 kılıç bazen 3 kılıcın gücünü geçebiliyor mu? @Roronoa Zoro Sen ne diyorsun ? Sen Zoron'un tekniklerini yalayıp yutmuşsundur her şeyi iyi inceliyorsun.
Zoro'nun en güçlü hali, 3 kılıç kullandığı hali. Çünkü sahip olduğu tüm teknikleri yapabiliyor. Ancak bu demek değildir ki, tüm 3 kılıç teknikleri, 1 veya 2 kılıç tekniklerinden üstün. O, teknikten tekniğe farklılık gösteriyor. Mesela; 2 yıllık eğitimden önce, Shishi Sonson'u yapana kadar çeliği kesemiyordu. Çeliği de, haki ile kestiğini biliyoruz. Yani Shishi Sonson'un, kendisinden önceki tüm tekniklerden üstün olduğunu söyleyebiliriz. Tabii bu 2 yıl öncesi için geçerli. Şu anda, tüm teknikleriyle haki kullanabiliyor. Yine de, ayrım yapmak açısından güzel bir veri. Mesela, Kaku veya Kuma'ya karşı da Sanzen Sekai kullanmadı ama Shishi Sonson kullandı. Tüm bunlara rağmen, net bir ayrım yapmak doğru mu, bilmiyorum. Her dövüşte, bitirici saldırısı farklı olabiliyor. Pica'ya da Shishi Sonson kullanmadı mesela. Hody'ye Shishi Sonson attı ama Sanzen Sekai atmadı. Ejderhanın kellesini Shishi Sonson ile aldı.

Eldeki veriler bunlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık