Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido kum torbası modundan çıkıp adam gibi saldırdığı takdirde olanları göreceğiz.Oda inatla ejder moduna sokup nerf basıyor Kaido ya.Adamın hala ne haki bastığını gördük nede melez halini.Oda da farkında bunları yaptırsa oradakileri kolayca alacak.Bu şekilde yaptırarak aşırı mantıksız görünmesini istemiyor.
 
Zoro fanı olsam Zoro'nun düştüğü duruma üzülürdüm. Big Mom bile olayın kılıçta olduğunu söylemiş. Halbu ki olay kılıç değil kullanıcı olsa çok daha etkileyici olabilirdi.
Ben üzülüyorum ama sadece bu bölüm odaklı da bakmamak lazım. Oda için, Zoro'nun Enma'yı almasının bir anlamı, bir farkı olması gerekiyordu. Yoksa ne anlamı kalacaktı kılıç değişiminin? Ne deniyordu? "Hiyori'nin enayisi!" Ee, n'oldu şimdi? Ama bu durumun kalıcı olacağını sanmıyorum. Zoro hakide ustalaştıkça, Enma'nın etkisi azalacaktır. Enma'nın görevi de; hem haki kullanımında ustalaştırmak, hem de o süreçte saldırı desteği sağlamak olursa hiçbir sıkıntı kalmaz.
 
Killer > Zoro diyebilir miyiz şimdi ? Oraya kadar gelmişsin ama saldırı ıskalıyorsun.Killer sama ise içten zarar vermiş ? Luffy gelen her detayla birlikte ne kadar müthiş bir karakter olduğunu bir kez daha kanıtlıyor :utan:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık