Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzanla karşılaştıklarında öleceğini bildikleri halde Luffy bana bırak diyince Kaptanlarına güvenen adamlar bunlar.

Zoro, Luffy için kaç dövüş zaman kazanmaya çalıştı. Gözlerinin önünde tayfasında ki adamlar saldırı alınca gözünü kırpmadan saldırıya geçti.

Killer iradesiz ise Zoro buna ne yapsın. Kaptanının hayatı için kendi hayatını koyamadı mı ortaya?
Killer koymuş Zoro koymamış burada. Hatta sadece Zoro demeye de gerek yok tüm tayfa Luffy oraya tatile çıkmış gibi umursamazdılar.
 
Bence Zoro'nun en güçlü saldırısı Sanzen Sekai olabilir Ashura'dan bile keza Kaku'ya kullanmadı Sanzen'i be adam niye kullanmadın diye sorarlar da çoktan geçti o bölümler.
 
Killer koymuş Zoro koymamış burada. Hatta sadece Zoro demeye de gerek yok tüm tayfa Luffy oraya tatile çıkmış gibi umursamazdılar.
Diyorum ya Luffy'ye kendinden daha çok inanan insanlar bunlar.

Zoro'ya Luffy öldü desen sallamaz bile çünkü ölmeyeceğinden emindir. Sanji ve diğerleri için bile bu geçerlidir. Luffy bir kere ben Kaido'yu indireceğim dedi mi tamamdır tayfa için.

Alabasta da Crocodile içinde aynısı geçerliydi. Bir savaş lordu ile karşılaşmasına rağmen Zoro'ya destek olalım dediklerinde Luffy halledeceğini söyledi bu yüzden biz kendi halletmemiz gerekenleri halledelim diyor.

Killer ise tayfası ve Kaptanı ile tehdit edilince başkasının maşası oluyor. Zoro ise yenemeyeceği güçlü bir adamla kaldığında kendi kafasını sunuyor.
 
Şimdilik Kid ve Law boş boş takılmaya devam ediyor. Kayda değer bir şey göremedik. Killer değerlenen isimlerden... Zoro ise beklenildiği gibi geri planda kalmadığı gibi ilerideki bölümlerde çok daha sağlam işler yapacağını da belli ediyor. Luffy'ye değinmeme gerek yok zaten. Grubun en etkili kişisi olarak başladı, öyle de bitirecek.
 
Sanji; Queen alsın ama şöyle olsun 2v2 Marco ve Sanji, Queen ve King.
King ve Queen toplamda 2 gücünde olsa Marco 1.5 Sanjide 0.5,1 etse yeter. Bu eşleşme temizinden bizde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık