Onları sayarsak izi win olur.Bunun bir de Filosu var.
Onları sayarsak izi win olur.Bunun bir de Filosu var.
Her yeni korsanfan üyesi onu mutlak yaşıyor.İlk forumda gördüğümde seni Sanji fanı sanmıştım hayatımda bu kadar büyük yanılgıya daha düşmemiştim reis ösfmöfsmöfsmfs
Daha Yamato eklenecek belki de.Luffy vs Kid ve Killer
Zoro vs Law
Sanji vs X Drake
Jimbei vs Urouge
Brook vs Apoo
Franky vs Bege
Robin ve Nami vs Bonney
Usopp ve Chopper vs Hawkins
Hani savaşı alır mıyız bilmiyorum ama öyle uçuk bir fark yok taraflar arasında
Law bizim tüm tayfayı tekler zaten.Luffy vs Kid ve Killer
Zoro vs Law
Sanji vs X Drake
Jimbei vs Urouge
Brook vs Apoo
Franky vs Bege
Robin ve Nami vs Bonney
Usopp ve Chopper vs Hawkins
Hani savaşı alır mıyız bilmiyorum ama öyle uçuk bir fark yok taraflar arasında
Islak rüyalar gördüm diyemeyen de Yamato tayfaya gelecek diyor....Daha Yamato eklenecek belki de.
Bende ilk öyle sanmıştım ama sonradan alışıyorsun.İlk forumda gördüğümde seni Sanji fanı sanmıştım hayatımda bu kadar büyük yanılgıya daha düşmemiştim reis ösfmöfsmöfsmfs
St. petersburg'dan moskova'ya giden bir trende hayal ediyorum. :/ Etmeyelim mi?Islak rüyalar gördüm diyemeyen de Yamato tayfaya gelecek diyor....
Hea seni çakal sevdim bunuSt. petersburg'dan moskova'ya giden bir trende hayal ediyorum. :/ Etmeyelim mi?
Mustafa ilk Luffy yenilecek diğerleri oyalayacak Luffy gelip yenecek diyen var ne diyorsun buna?Şimdilik Kid ve Law boş boş takılmaya devam ediyor. Kayda değer bir şey göremedik. Killer değerlenen isimlerden... Zoro ise beklenildiği gibi geri planda kalmadığı gibi ilerideki bölümlerde çok daha sağlam işler yapacağını da belli ediyor. Luffy'ye değinmeme gerek yok zaten. Grubun en etkili kişisi olarak başladı, öyle de bitirecek.