Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

183. müthiş bölüm de geride kaldı ve heyecanın dorukta olduğu manga kısımları geliyor. Bu bölüm biraz geçiş bölümü oldu. Katasuke'nin esasında saygın bir bilim adamı olduğunu hatırlatması açısından güzel bir bölümdü. Kara için ekledikleri sahneler güzeldi. Kara'yı mangada bize pek yansıtamadılar ama anime bunu yapıyor. Sumire ile Sarada arasındaki müthiş gerilim sahneleri gelecek bölüme kaldı. Haftaya Ao'yu da göreceğimiz düşünürsek heyecan hiç olmadığı kadar dorukta olacak.
 
183. müthiş bölüm de geride kaldı ve heyecanın dorukta olduğu manga kısımları geliyor. Bu bölüm biraz geçiş bölümü oldu. Katasuke'nin esasında saygın bir bilim adamı olduğunu hatırlatması açısından güzel bir bölümdü. Kara için ekledikleri sahneler güzeldi. Kara'yı mangada bize pek yansıtamadılar ama anime bunu yapıyor. Sumira ile Sarada arasındaki müthiş gerilim sahneleri gelecek bölüme kaldı. Haftaya Ao'yu da göreceğimiz düşünürsek heyecan hiç olmadığı kadar dorukta olacak.
Animesinin son bölümü biraz boştu sanki
 
@Riful 2 farklı daha ootsuki daha varmış galiba onlar ortaya çıkmamış galiba öyle bir ihtimal daha var mı kaguya momoshiki isshiki toneri ve diğerleri dışında olabilir mi acaba
 
@Riful 2 farklı daha ootsuki daha varmış galiba onlar ortaya çıkmamış galiba öyle bir ihtimal daha var mı kaguya momoshiki isshiki toneri ve diğerleri dışında olabilir mi acaba
Sasuke'nin 10 kuyruklunun yanına gittiği vakit duvarda üç çift oyma vardı.Dünya kaynaklıları bir kenara bırakırsak orijinal Ootsutsukiler: Kaguya ve İşşiki çifti ile Momoşiki ve Kinşiki çifti. Elimizdeki Ootsutsukiler bunlar. Bir de Uraşiki'yi gördük animede ama öldü. Başka da açıklanmış Ootsutsuki yok. O üçüncü çift oymanın üçüncü bir Ootsutsuki çiftini ifade ettiği dair düşünceler var. Doğru da bence ama açıklaması yok. Kaguya ile İşşiki'den önce Dünya'ya gelip başarısız olan ya da Kaguyalar aynı gezegene gelince onlarla savaşıp ölen ya da saklanan, belki de Dünya'dan ayrılan Ootsutsukiler olabilir ama bilemeyiz.

Bir de ileride şu Dünya denilen yere giden klan üyelerimizden haber yok. Bir bakalım ne olmuş diye adam yollarlar ise yeni yeni Ootsutsukiler görürüz. Ama bu sanırım gelecek serilerin konusu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık