Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hunter07

Adam Korsan bilader.Gördüğü her yanlışı düzeltmek gibi bir durumu yok. Herkes Luffy ve tayfası değil gördüğü her haksızlığa el atsın. Aha gördünüz işte; Law bile Luffyi durdurmaya çalıştı Dofa saldırma Kaidou halletsin diye.Luffy yapıştırdı cevabı.Luffyden evvel kendisinin atlaması lazımdı aslında. Ben şimdi Law adam değil desem ne olacak senin dediğin mantıkla....
 

Roronoa Zoro

Luffy'nin oğlunu idam edecekler Zoro sake içip; emekliliği çöpe gitmesin, dikkat çekmesin diye sake içecek ha? Yıkar lan orayı yıkar.
 
Eğer sen dünyanın en güçlü adamı olarak adlandırılıp, dünyanın en önemli sırlarını biliyorsan ve bir şey yapmıyorsan gömerim kardeşim. Keza Rayleigh'ı da gömerim. Roger denilen herif seni kardeşi bilmiş, ölümden önce gönlüne girmiş; Sen gidip sake içiyorsun yeğenin öldürülürken. Bu olacak iş mi? Hayır asıl soru şu: Sen bunu nasıl eleştirilecek bir şey olarak görmüyorsun?
Yok abi eleştirilecek şeydir de bu kadar niye abartılıyor? Niye herkesten bir mükemmellik bekleniyor? Yahu hatasız kul olmaz diye boşa dememişler, niye tek hatasına itin bir yerlerine sokuyorsunuz karakterleri.
 
Kardeş No Comment ya en azından alabastadan itibaren bir daha oku seriyi baştan bence.Schi tanımı daha tam bilmiyorsun Yonkouları bu kadar küçük görmen doğal.
Ben baştan okuyacağım zaten ama sende Baratie Arc'ı tekrar oku.Mihawk senin oluşturduğun bir karakter değil hele bir shichi seviyesi adam hiç değil çünkü adamın en güçlü kılıç ustası olduğu gerçeği var.
 
Bunlar şuan düz mantık ile söylenmiş sözler,zaman ilerledikçe,seri ilerledikçe görecez bakalım.Mihawk'ın,Luffy söylediği söz en büyük referanstır bu görüş için yoksa mangaka kendi ile çelişiyor.
Mihawk'ın Luffy'ye söylediği sözden bu şekilde bir anlam çıkarabilen sadece sensin.Adam doğal olarak beni geçmekten zor demiş,kendi çapı ortada sonuçta.
 

Roronoa Zoro

Adam Korsan bilader.Gördüğü her yanlışı düzeltmek gibi bir durumu yok. Herkes Luffy ve tayfası değil gördüğü her haksızlığa el atsın. Aha gördünüz işte; Law bile Luffyi durdurmaya çalıştı Dofa saldırma Kaidou halletsin diye.Luffy yapıştırdı cevabı.Luffyden evvel kendisinin atlaması lazımdı aslında. Ben şimdi Law adam değil desem ne olacak senin dediğin mantıkla....
Law iyi bir karakter değil ki zaten. Law'ın ne iyiliğini gördünüz? Kesinlikle gri bir karakter. Amaçlarına ulaşmak için 100 korsanı katleden bu değil miydi? Luffyler çalışmadan NW'ye girmiş olsalardı, onlarda başkası tarafından aynı muameleyi görürdü.
Benim tartıştığım konu şu: Oyaji "One Piece gerçekten var" demese resmen tarihin tozlu raflarına girecekti. Onca güce onca endama rağmen yapabildiği en iyi şey, ölüp meyveyi BB'ye kaptırmadan önce Roger'ın laflarını tekrarlamaktı. Ben bu adama ne iyi derim ne de değerli. Doğduğu gibi ölüp gitmiş bir looser.
 
Wb'nin ciddi hiç bir olayı yok la , en sinir bozucu durumu bu :/

Canlı yayında dayak yiyerek , denizcilerin gücünü tüm dünyaya gösterdi. Halk moral buldu. :/
Nakaması öldü.
Kendisi delik deşik oldu öldü .
Meyvesini çaldılar.
Gemisini yaktılar.
Tayfası kuyruğunu kıstırıp kaçtı :/

Ben daha ne diyim :/
Bir amiral bile yanında götürmedi :/ Daha önce hiç bir seride görülmemiş bir looserlik bu :/
 
1.WB,KK seviyesi bir adamdı onu bir ayıralım,WB>Mihawk.
2.Shanks ile düello yaptıklarını biliyoruz ve son olarak Shanks'a malum bir sözü var zaten tek kollu adamla düello yapmam.
Mihawk=>Shanks.
3.BB,ölüme sayılı anı kalan WB'den ayarı yemiş bir adam ama tabi deprem meyvesini aldı falan yonkou oldu.Bence bu adamı Mihawk ile aynı kefeye koymak hakarettir.
4.Kaido yonkou olduğunu biliyoruz,Shanks Mf'ye gelirken bu adamı atlatıp geliyor.Shanks>Kaido.

Mihawk hükümete bağlı olduğu için korsan diyemeyiz.Yonkou>en güçlü kılıç ustası tutarsız oluyor.
Şaka felan yapmıyorsun değil mi ona göre konuşalım ? :D Wb Kk seviyesi felan değildi bir baştan fail olmuşsun. Genç Wb Roger ile kapışacak seviyedeydi. Yaşlı Wb 'nin hali ortada .Haki kullanamıyor. Haki'den kastım gözlem ve kral hakisi azalmış. Squardo'dan kılıç yemesi ve kimseyi bayıltamaması. Marco direk diyor eskiden olsa bu saldırıları yemez diye.
Shanks'a gelelim. Shanks tan güçlü kral hakisi varsa gelip yener Shanks'ı . Ki bu adamda kral hakisi bile yok bildiğimiz kadarıyla. Shanks ise hakide zirve olarak Dragon'la birlikte kabul ettiğimiz bir adam.
Kaido'ya gelelim. Bu adam Mihawk'ın ağzını burnunu neden kırmasın ? Kırdığı zaman Mihawk dünyanın en güçlü kılıç ustası olmayacak mı ? Kaido kılıç ustasıydı da biz mi bilmiyoruz ?
Ayrıca her kılıç ustası gidip Mihawk'a meydan okududa biz mi bilmiyoruz ? Shanks Mihawk'a denk kılıç ustası becerisi var( yaptıkları düellolar neticesinde ). Bu adam birde haki'de zirve . Nasıl yenilecek Shanks :D Mihawk önce gitsin Vista'yı yensin. (Yenemeyecek demiyorum.) Akainu tüm Wb tayfasına ben tek siz hepiniz yapıyor ya . Allahtan Shanks geliyor da Akainu yerinde duruyor. Mihawk'ın Vistasına birşeyler olmuyor :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık