Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Süpernovaların Güç Sıralaması

Şimdilik, çatıdaki novalar kehanetten dolayı daha ön plandalar. Diğerlerinden daha güçlü olma ihtimalleri de yüksek. Eğer çatıdaki ekip değişmezse, hikayedeki yerleri de çok büyük olmuş olacak diğerlerine kıyasla. Yine de, -güç dengesi konusunda,- Oda'ya güven olmaz.
 
Bege zoro ve drake'den güçlüdür savunmasi yeter zaten ikisini alt etmeye yorarak yenebilir yani.Saldırı anlamında çok bisey beklemezsin o yüzden kalenin icindeki adamların savasa dahil olması adil olur diye düsunüyorum .Diğer ikisinin silahları var zaten.
Bege'nin savunma olarak güçlü olması birşeyi değiştirmez.Listeyi bütün özellikleri göz önüne alarak yapıyoruz.Saldırı anlamında ise Bege güçlüdür ama kaledeki adamlar herhangi bir mücadele pek bir etkileri olmaz.
 
Top 5
1-Lütfü
2-Kid
3-Zoro
4-Law
5-Drake

Law'ın meyvesinin ne kadar süper bir meyve olduğu evrensel bir gerçek olsada meyvesi dışında çokta bir marifeti olduğunu düşünmüyorum.Zoro'nun da TS sonrası ciddi bir dövüşünü görmedik çok kesin bir yorum yapmak yanlış olur ama yeni kılıcıyla artık Lawı alabilecek seviyeye gelmiştir diye düşünüyorum.Wano sonuda Kid'i geçer Zoro diye düşünüyorum şu kılıcı siyah kılıç yapmayı öğrensin ciddi bir güç artışı olur gibime geliyor.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık