Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Krallar vs. Efsanevi Amiraller

Hangi takım kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    183
Roger-Garp dövüşünün bayağı çekişmeli geçeceğini düşünenlerdenim. Sonucunu kestiremiyorum ama kim kazanırsa kazansın, kalan dövüşlere müdahil olabileceğini zannetmiyorum.
Beyazsakal-Sengoku dövüşünü ezici bir şekilde Beyazsakal alır. Sengoku'nun Luffy'ye attığı yumruğu gördükten sonra, kendisinden beklentim bayağı düşmüştü.
Rayleigh Kizaru dövüşü yakın geçer ama Rayleigh kazanır bence. Kara Kral'ın, Roger'ın astı olduğundan dolayı sanırım, olduğundan daha zayıf düşünüldüğü kanaatindeyim. Rayleigh'nin büyük bir isim tarafından rakip olarak görülmediği, dile getirilmediği doğrudur. Ama Roger varken böyle bir şeyi de beklememek lazım. Yonko veya amiral seviyesindeki birinin, Roger'a ek olarak Rayleigh'yi de rakip olarak kabul etmesi, kendisini küçük düşüren bir davranış olurdu. Ancak, böyle bir handikapa rağmen bile Rayleigh adını tüm dünyaya duyurmuş ve kendisini ispatlamış birisi. Açıkcası ben bu listede, Garp dışında birisine yenileceğini zannetmiyorum.
Oden-Akainu dövüşü de yine yakın geçecek bir dövüş olur ama son darbeyi Akainu vurur diyorum.

Sonuçta da Beyazsakal ve yaralı Rayleigh, yaralı Akainu'yu rahat alır. Yani krallar bu ekiple fazla zorlanmaz bana kalırsa.
 
Oden, Akainuyu bir kere kesse kafi. Kaido gibi bir canavarı bile bir kere kesti yeri öptürdü o zoana rağmen. Akainudan o zoan dayanıklılığı beklemek mümkün değil.
 
Oden'in seriye sonradan eklendiği hususunda hemfikiriz değil mi? O konuşmanın yapıldığı sırada Oden diye bir karakter yoktu bile.
Bu da Garp'ın bizzat kendisinin Rayleigh hakkında söyledikleri:
Roger da Sengoku övüyor mesela gayet.Mevzu birilerinin övmesi ise Sengokuyu öven adamlar serinin iki kralı.Yani bu adamlar birbirini alamaz ki alamamışlar da gayet.Garp ile Roger karşı karşıya gelmiş ikisinde de ciddi hasar yok.Sengoku ile Wb karşı karşıya gelmiş ikisinde de ciddi hasar yok.
Bu konuda kümelerin büyüklüğüne bakmak gerekir.

WB'nin saydıkları direkt zirve sınıfı: Roger, Garp, Sengoku. Buraya girenler en üstte kendisine göre.
Roger'ın Garp ve Sengoku demesi, Garp'ın Rayleigh demesi bu karakterleri yükseltir ama direkt çağın zirvesi yapmaz. Çünkü WB'nin dediği gibi zirve sayımı yok, sadece karakter övgüsü var.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama WB orada Shiki de diyecekmiş ama Oda vazgeçmiş söylentisi var. Oden ve Rayleigh'e sıra daha var.
 
Son düzenleme:
Sengoku'nun tek başına yaptığı birşey yok

Roger vs Garp = Roger kazanır savaşamayacak hale gelir.

Wb vs Sengoku = Wb döver

Oden vs Akainu = Yaralı Akainu

Ray vs Borsalino = yaralı Ray

Krallar kazanır
 

Üye silindi 1004

Garp dışında efsane olacak denizci yok aslında bakarsak. Yani bize kahraman unvanına sahip gösterilen iki denizciden birisi Garp. Öbürü de zaten Coby. Kizaru ve Akainu ne yazık ki efsane değiller.
 
Bu Roger değil mi işini bitiremeyip gelecek nesle aktaran?

Prime Roger, Prime Rayleigh, Prime Oden zaten aynı tayfada. Konuşsalar Prime WB de gelirdi. Dediğiniz kadar fark olsa Roger başlattığı işi bitirirdi. Karşılarında Prime Garp, Prime Sengoku ve diğer Amiraller var. Konuya yakın.
 
Garp dışında efsane olacak denizci yok aslında bakarsak. Yani bize kahraman unvanına sahip gösterilen iki denizciden birisi Garp. Öbürü de zaten Coby. Kizaru ve Akainu ne yazık ki efsane değiller.
Coby denilen veletin kahraman olduğu tek sahne Episode Of Luffy adlı özel bölümde devasa topu kırdığı kısımdır.Onun dışında Garp'ın yanında esamesi bile okunmaz.Akainu'ya efsane değil demişsin ama One Piece Evreninin Adalet Yükünü Sırtında Taşıyan Adam Filo Amirali Sakazuki Bey'in efsane olmamasi imkansız.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık