Zoro nasıl kestiyse üçüne birden gitmiş diye düşünüyorum.Zoro'nun "Bize tokat atan a biz çiçek atarız. Ama mezarına" dediğine yemin edebilirim.
Valla diğerlerini bilmem de, luffy gurur duyardı bence. O tarz bakmazdı. Salak saçma bir olay olmuş olmalı.Zoro nasıl kestiyse üçüne birden gitmiş diye düşünüyorum.![]()
Ee bunu biz de görüyoz.Resim hakkında redon bilgilendirmesi(spoiler konusuna eklendi):
Well it seems that Big Mom's fireballs are very close to Luffy, Law and Kid
Resim hakkında belirsizlik oluştu diye paylaştım.Ee bunu biz de görüyoz.![]()
G2'yi CP'den soru tekniğini kopyaladı vücuduna uygulama içinde kanı pompaliyordu bunu açıkladı g3 ise devlerden ilham aldı ve kemiklerini şişirmenin yolunu buldu evet direk kopyalama yok ama yöntemi kendine has şekli ile uyguladı zaman atlaması sonrası da adada ki 4'lu hayvan kombinasyonlarını G4'e uyarlamış şimdi sırada uyanış var Dof'tan ve Kata'dan gördü tekniği zamanla onu da açar.Luffy kimden kopyaladı G2 ve G3'ü?
Nerde o eski redon çat çat sıralardı şimdiye.Ee bunu biz de görüyoz.![]()