Adam sadece ateş kesmedi mi?Bu bölüm Zoro benim için, ilk bölümde Shanks'a saldıran haydutların karşısına tek başına çıkıp "Ben hallederim" diyen Benn Beckman'dır.
Evet. Düşmanın bir yonkounun ateşini kesti ve yüreğimizde ki ilham ateşini yaktı. Bu yüzden sabahtan beri övmeye doyamıyoruz.Adam sadece ateş kesmedi mi?
Mesele sadece ateş kesmek değil. Çok ince bir mesaj vermiş Oda burada, ama sen anlamamışın.Adam sadece ateş kesmedi mi?
anlayana sivrisinek saz, anlamayana reis kaydoyu kesse az.Mesele sadece ateş kesmek değil. Çok ince bir mesaj vermiş Oda burada, ama sen anlamamışın.
Zoro, Kaido'yu öldürse, bazıları çıkıp "Kaido aslında eceliyle öldü, ama Zoro'nun vurduğu ana denk geldi" der.anlayana sivrisinek saz, anlamayana reis kaydoyu kesse az.
Zoro'nun şu şekilde bir sahnesi var mıydı? Sanırım teknede Luffy'nin Udon'a düşmesini duyduğunda takınmıştı bu ifadeyi emin olamadım.
Vay anasını ya. Sen atomu parçalasan bilim adamlarından daha fazla şey ortaya çıkarırsın.Görseli incelerseniz görürsünüz, görselin şakayla alakası yok. Hepsinin yüzlerinin yanında bir saldırı var. Yakınlarından geçen bir saldırıya verdikleri anlık tepki bu. Muhtemelen Zoro da alevi keserek bu saldırıyı bloklamış. Koskoca reis şekilden şekle girip kendini rezil etmiyor tabi, "kıçınız başınız ayrı oynamasın adam olun" diyip bloklamış saldırıyı.