Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 779: Son Karşılaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo çok harika bir karekter ya.Şu ana kadarki acık ara en iyi arc bosu'dur kolay kolayda bir daha böyle karekter gelmez.
 
Rebecca'nın esir kankaları vardı Collezium'da.Kolları kesilmiş falan.O kişiler olmasın ?
Arkasında kolu sargılı biri var olabilir o Rebacca'nın kankalarıda sargılıydı hepsi. Ama ne bileyim oradaydı amiral savaşından sonra yok olunca önemli bir şey yapıyor sanmıştım.
 
Bu adam tutup law ı da öldürürse çok pis söveceğim artık. Çok gereksiz karaterleri gerektiği yerde öldürmez law gibi adamı öldüreceği tutar.
 
Bu adam tutup law ı da öldürürse çok pis söveceğim artık. Çok gereksiz karaterleri gerektiği yerde öldürmez law gibi adamı öldüreceği tutar.
Law kolay kolay ölecek bir karakter değil, nitekim daha yonkou'ya gidilecek. Şimdiden biletini keserse planlar yarıda kalır, Oda bunu bilerek baygın halde uzanan ama ölü gibi görünen bir Law gösterir bize.

[İKAZ]Bölüm çıkmıştır. Lütfen bölüm ile ilgili yorumlar yapın.
Haftaya bölüm yok.[/İKAZ]

Türkçe Online Oku: One Piece 779
Türkçe İndir Oku: One Piece 779
Bölümün Türkçesi online okumaya eklenmiştir.
 
Lanet olsun Law'ı göremedik :/ Ben en azından Luffy yukarı çıkarda o sahnede biter diye düşünüyordum. Bölüm bekleneni vermedi benim açımdan. Ama bütün yan olayları geçmesi iyi oldu sonraki arada belkide vs bitmiş olur.

Luffy bu sefer sol eliyle çakmış ağzına. Sonra ki seferde kafa atıp tekler artık :/

Belkide Mihawk'ın kılıcı haki sayesinde hep siyahtır kim bilir?

Prensesinde sınırı olduğunu öğrenmiş olduk muhtemelen Law'a kullanacak. Tabi ölmediyse. Ölmesi seri açısından her arcın kanlı geçeceğini göstermiş olurdu.
Hocam eğer kara kılıç gerçekten söylediğinizden ötürü öyle ise çok fena çok :D Ama sanmam çünkü kılıcın adı kara kılıç yani ezelden beri :D
 
Mihowk reis ve Zoro'nun gözükmesinin şerefine iyi dedim bölüme. Mihawk'ın kral olduğu nasıl eğitim yaptırdığından da belli :good:

Mihawk'ta haki yoktur diyenlerin zamanına çok yetişemediğim için ifşa edemiyorum arkadaşları ama Mihawk'a amiral seviyesi cart curt diyenler beklesin.

Zoro'nun keyfinden gülmesi, Barzolomeo'nun ağzının köpürmesi, Usopp'un Zoro'ya sarılması güzel anlardı :)

Fabrikanın hemen yıkılması çok iyi oldu.

Koala'nın gizli gizli konuşmasını gerektirecek biri mi kaldı ki adada ? Cp-0 selam mı çakıyor acaba ?

Luffy 2-3 yumruk daha mı yemiş üstüne ? Bu velet ne zaman akıllanacak belli değil. En başta yapması gerekeni en son yaptı. Tek atacağın rakip senin kokanı geçsin ..? İlginç işler...

Dün Law'ı, Frieza karşısındaki Vegeta'ya benzetmiştim. Ölme ihtimali var yani. Ama Zoro'nun gözünü açma olayındaki gibi feyk de olabilir tabi. Prenses Mahşeri'nin gücünü saklaması da düşündürücü ama bunu Law için değil başkası için kullansa daha iyi olur. Çünkü Law hakaten sıktı artık. Dövüştü kaçtı, dövüştü bim poşeti oldu, az dinlendi kalktı, sonra yine dövüştü kolu gitti.... ! Ee artık gebereceksen geber, gebermeyeceksen de bir aradan çık yav. Harbi suyunu çıkardı mangaka bu işin heeee :artiz:

Mahşeri Luffy için kullanır inşallah yeteneğini.

Neyse en azından beklediğimiz şeyler oldu. Diğer bölüme bir ihtimal Sanji tarafı gösterilir artık diyorum. Gösterilmezse de Luffy vs. Mingo akar gider, en son da Sanji gösterilir. Haydi bakalım...
Hocam mihawk vs furjitora diye konu açmıştım orda bol bol vardı bu haki yoktur diyenlerden :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık