Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 779: Son Karşılaşma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luzo

bölüm iyiydi. bence law'ın ölme ihtimali yok, haftayada bölüm olmadığına göre çok sağlam bi bölüm bekliyorum şimdi ben, kyros adamdır prensesin gücünü kullandirtma ve buda bi mesajdir law ağır yaraliyken iyileştirilir :cool:
 
benim anlamadığım hangi arkadaş mihawkın söyleminden kokutou yorunun koka yüzünden öyle göründüğünü söyledi?
mihawk: Daha önce kılıcın hiç kırıldı mı?
zoro:evet,birkaç kez olduğuna eminim.hatta benimkilerden birini sen kırdın
mihawk:eğer aynı kılıcı hakiyle kaplasaydın o kırılmazdı.kılıcının her çentiğinde ki leke senin gururundur ve her kılıç kokutou olabilir(bahsettiği hakin sağlamsa normal kılıçlar bile kendi kılıcı dayanıklılığında olabilire getiriyor mihawk).bunda ustalaşana kadar alkol yasağı getiriyor mihawksama...
 
İlgimi bir tek Koala ve Sabo'nun kullandığı den-den mushiler çekti. Dragon'un dövmesi falan var daha önce gösterdiyseler de dikkat etmemiştim.
 
Mom'ın düşmesi bence ciddi bir ihtimal. Mangaka bazı kalıplaşmış düşünceleri yıkacak muhtemelen. Novalar ezik, yonkolar Allah onlar WB dengi tayfaları da onunkinin dengi 10 tane nova olsa indiremezler 1! 1!!! Halbuki adam amiral gücünde birisi yonko olamaz, tayfası WB tayfası dengi olmayan yonko olama dememiş mangada.

Evet madem Mihawk muhabbeti dönmüş söylemenin tam sırası. Ben Mihawk amiral seviyesidir diye düşünen biriydim hep ama o zamanlar yonko>amiral kalıbına uyuyordum ben de. Ama şu an aksinin olabileğini düşünüyorum ve Mihawk amiral seviyesi ise aynı zamanda yonko seviyesi olabilir diyorum bu yüzden. Shanks ile eşit olmasa bile bir Kaido bir Mom olması şaşırılacak bir şey değil benim açımdan. Yani adamı tek tabanca takılıyor, shichi olmuş diye ezmeyin. Tek tabanca takılan biri için shichilik çok mantıklı. Zırt pırt denizcilerle uğraşmazsın böylece. Zaten adam en iyi kılıç ustası. kimbilir kaç tane ezik meydan okuyor bir pok yapabileceğini sanıp da Mihawk da onlarla uğraşıyor. (Bknz: Baratie Zoro) Uğraşlardan birinden kurtulması makul bir hamle.
 

Roronoa Zoro

Ulan madem vuracaktın neden o kadar dayak yedin demezler mi adama. O kadar delikanlılık yaptı, yok ölür bilmem ne dedi. Sonra geçirdi yumruğu. Bu Luffy mal geldi artık mal gider. Oda billur geçmeye devam etsin bizle.
 
Saian dedi ki:
Ulan madem vuracaktın neden o kadar dayak yedin demezler mi adama. O kadar delikanlılık yaptı, yok ölür bilmem ne dedi. Sonra geçirdi yumruğu. Bu Luffy mal geldi artık mal gider. Oda billur geçmeye devam etsin bizle.
Neden vurmadığı bölümde yazıyor, okumadın mı bölümü? :S
 
- e.oda, yan olayları bu bölümde aradan cıkardı. böylelikle araya girdi. 2 hafta sonra, ana vsye baslatıcak.

- birkac detay var sadece önemli. gerisi, zaten beklenen seyler;

1 - e.oda, sanjiyi erkeklik gururuylan gazlamıstı, kamabakka kraliceliginde :D. gördükki, zoroyuda alkol eksikligiyle gazlamıs. mihawk, zoroyu motive edicek en önemli seyi bulmus :)

ayrıca, doflamingoda houshoku cıktıktan sonra, mihawkta haki beklememek absürd olurdu. senelerce tartısıldı. hakisi var, yok. mesele mihawkın hakisi olmasında degildi. cok kişi mihawkı, shankse eşit gördügü için hep sıkıntı cıkıyordu. bunca zaman sonra, mantık esliginde olaya bakarsak; mihawkın meitou, hatta kokutousu bile olsa, shanks karsısında kılıcı kırılmadan kalması akılane degilmis. demekki cok kuvvetli bir busoshokusuda varmıs.

yine görünen o ki, daha öncede düşündügüm gibi, maharet; shanksle eşit kılıc tokusturan mihawkta degil... mihawk gibi yetenegi olan bir kılıc ustasıyla, eşit kılıc tokusturabilen shanksteymiş... düşünün eskiden haki yok veya orta seviye var... mihawkın yetenegine shanks, hakiylen direnir diyorduk :D şimdi biliyoruzki, busosohokuda birbirlerine belkide denkler ve o yetenege ragmen, akagami mihawka bildigimiz kadarıyla yinede yenilmemiş ;)

son olarak; e.oda, busoshoku vermedigi bir sürü kişiyede, bu saatten sonra uptade edip,busoshoku verip sıvıyacak. bellamynin koka yaptıgı yerde... ivankov, mihawk gibi, kuma gibi adamlarda busoshoku olmaması makul degildir. heleki manganın bu zaman diliminde.

2- barto-sama orgazm olmus :D ha birde fabrika sonunda yalan oldu...

3- e.oda, monsherry ve kyros konusmasıyla, yapacagı sıvamanın sinyalini vermiş. muhtemelen hem law, hem luffy ölümün dibine gelicekler. keza, law sanırım bu hale geldi bile. monsherryde, zırlak prenses moduyla hayat öpücügü vericek.

4- bellamy ezigi, sonunda teki yedi oturdu. e.oda luffyi hırpalatarak, daha öncesindede doflamingoyu hırpalatarak, son savasta eşite yakın bir vs sunmaya calıstı, anladıgım kadarıyla.

doflamingo bile, luffyi canavar olarak tabir edip, onla iyi bir vs yapacagının farkında gibi duruyor. ve yine doflamingo daha agır bassada... anladıkki, yani en azından zoronun gösterdiginden sonra, luffy, law ve zorodanda güclü olduguna göre, rayleigh onu bayagı bayagı geliştirmiş.

dövüs olasılıklarını degerlendirirsek;

- lawı gören luffy, trigeri koparır, doflamingoyu kendi ipleriyle bogup öldürür.

- diger secenek; eşit dövüsür, ama indiremez. sabo gelir, hem trebolu, hem doffyi indirip law ve luffyi kurtarır.

- son secenek; sabo gelir, luffy karısma git traoyu kurtar der, epik bir savas sonucunda ucu ucuna luffy kazanır. trebol, doffyi alıp kacar.

- olmaz ama ya olursa son; doflamingo, luffyide öldürür, lawıda öldürür, saboyuda öldürür, isshoda onu öldürür. zoroda, kaptanına sırtını dönmeyeceginden öldürülecegi için, bizde koalanın veya usoppun maceralarını izleriz :D

dipnot; eger trebol indirilmezse, doflamingonun kacıs bileti olarak, e.oda tarafından tutuluyor :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık