Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Takım H vs. Takım M

Ayakta kalan son ikili hangisi olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    196
Akainu ve Teach finale yakın Luffy'nin yanında olmazsa karşısında olacaktır. Güç olarak Luffy önde olabilir ama bu üçü Oda tarafından net bağlanmış.

Jinbei Luffy'ye bilgi olarak Akainu ve Teach'i verir sadece. Manga sayfasına bakarsan iki bilgi de aynı tarzda çizilmiş.


Luffy Teach'in bilgisini takmayıp arkasına dönerken Akainu'nun bilgisini irkilerek dinliyor. 2 zıt kutup çizmiş Oda. Ortalarında ise Luffy var.

Haki ölüme yakınken açılır sözü tam da Akainu vs Luffy & Ace sahnesinde geçerli. Hem Jinbei, Ivankov gibi diğer kişiler, hem Luffy sonraki bölümlerde bu an için ölüme yakınlık ifadesi kullandı. Hatta üçüncü anlatıcı bile ada zamanı böyle bir ifade kuruyor. Luffy çok zayıfım, ben mi KK olacağım dedi. Akainu Luffy için büyük bir hedef. Luffy Akainu'yu finalde olmasa bile büyük mücadele vererek geçecek.
"Luffy Akainu'yu finalde olmasa bile büyük mücadele vererek geçecek."

Olacağı varsa anca böyle olur zaten.
 
Bende bugüne kadar younkoları savunurdum ve mihawk gücünün amiralleri yenemese bile onlara karşı ayakta durabileceğini düşünürdüm. Son sayılardan sonra fikrim değişti artık amiraller daha ön planda görüyorum.
Ne alaka olum herhangi bir amiral imparator mu dövdü ve ya bir icraat mı yaptı ?
 
Ne alaka olum herhangi bir amiral imparator mu dövdü ve ya bir icraat mı yaptı ?
Bu benim kendi görüşüm şu anki younkolar güç olarak önde olsa bile strateji ve akıl ve dövüşme biçimi bakımından amiraller daha önde ve efektif bunu görmek için icraat bakacaksak. Beyazsakal hariç bu güne kadar hangi younko ne icraat yapmış bende onu sana sorarım.
 
Shanks Akainu karşısında yenilse bile bir bahaneye sigindirirlar. Narutonun Jiraiya Painin sırrını bilse yenerdi tarzı yorumlar
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık