Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Rüya Âlemi

Rüyalarım genelde...


  • Kullanılan toplam oy
    101
Dün gördüğüm rüyada partide bir kız ile tanışıyordum.Uzunca bir süre sohbet ettikten sonra numaralarımızı alıyorduk.Sonraki gün buluştuğumuzda kızın sevgilisinde dayak yememek için topuklamaktan sonra birşey hatırlayamadım.
 
Rüyalarımı nadiren hatırlarım, hatırladıklarım da genelde hep garip oluyor. Bugün mesela arkadaşımla kasaba gidiyorum ve öğreniyorum ki aslında tam olarak kasap değiller. Hem normal hayvan eti hem de o kestikleri insanların etlerini satıyorlar. Bazı müşterilere insan eti veriyorlarmış falan, bunu çalışan anlatıyor bana.. Rüyada kusacaktım neredeyse:/ Dışarı çıkmaya çalıştıkça daha fazla çalışan geliyordu üstüme bu et de güzel diye aslkgjals
 
1-2 sene önce gördüğüm bir rüyayı not almıştım:

Bir mağaranın içerisindeydim. Mağara boyunca sanki süzülerek ilerliyordum. Mağaranın içi aydınlıktı ve çeşit çeşit, renk renk bitki ve kayalarla doluydu. Mağaranın içi bir döngüydü, rüya boyunca defalarca aynı olay dönüp durdu, sanki bir çemberin etrafında dolanıyordum. Yerdeki köklerden bir kadın çıkıyordu, belinin altı ve kolları dirseklerine kadar yere gömülüydü ve köklerle birleşiyordu. Kadın çıplaktı ancak memeleri yoktu, saçları uzun ve siyahtı, gözleri yoktu, dişsiz ağzı açıktı ve kafası yukarı bakıyordu. Teni gri ve mavi arası soluk bir renkti ve zayıf vücuduyla aynı bir cesedi andırıyordu. Bu olay sürekli yinelendi, bu süregelirken bir ses kafamın içinde benimle konuşuyordu, sanki yukarıdan bir yerden birisi bir duyuru yapıyor gibiydi. Ses, tam hatırlamamakla beraber, bir kadın sesiydi ancak maskülen bir sesti, bundan eminim. Sadece "Burayı senin için eksiksiz bir şekilde inşa ettik." benzeri bir şey dediğini hatırlıyorum, sonra uyandım.

:/
 
Uyumadan önce bu konuya göz atmıştım, ondan önce de 1001 ön görüş konusuna bakmıştım, son spoiler'ın canlandırmasını gördüm :at:
 

Üye silindi 6810

5-6 yaşlarındayken cami avlusu gibi biyer ama üstü kapalı ve u şeklinde bütün duvarı kaplıyan bir bank vardı birinden kaçıyorum oraya girdim arkamdan elinde tırpan siyah çarşaflı biri korkup uyandıydım zaten ondan sonra. rüya diyince ilk aklıma bu gelir
Unutmamda hiç bu rüyayı.
Edit : başlıktaki tüm postları okudum. Tek sapık benmişim cidden .s
Tek değilsin bende hepsini okudum ?
 

Silinmiş Üye

Dündü sanırım arkadaşımla bir kıza şaka yapacaktık. Ben kıza telefonda açıldım sonra kız sana dava açacağım, pedofili, tacizci dedi ama kız benle aynı yaşta falan. Kıza yazdım işte şaka falan diye ama bu ikna olmuyor ve bu işi yapmamı isteyen arkadaşıma sövecektim, sonra vazgeçtim. Gerisini hatırlamıyorum, hatırlamak da istemiyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık