Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Koby

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 192 61.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 120 38.5%

  • Kullanılan toplam oy
    312
Oda'nın Coby'yi ne halden ne hale getirdiği malum. Ergenliğini böyle çizdiği adamı olgunluk döneminde nasıl çizer onu hesap etmek lazım. Köpek gibi karizması olur Allah'ıma hiç affetmez. Kambur dilenci gibi çizdiği Aokiyi'ye yaptığı before after'ı hepimiz biliyoruz sonuçta.
 
Leş bir karakter hani bir insan nasıl bu kadar torpille seviye atlatılır onu gördük.Sadece denizcilerde eğitim alıp sıfırdan bu kadar yükselebilir.Murat 131 arabayı ferrari yapmakla aynı şey olmuş
 
Böyle bir yükselme, böyle bir power up alma yok herhalde One Piece tarihinde. Tamam bu 2 yıllık zaman atlamasında herkes güçten nasibini aldı. Luffy "Yonkou alma seviyesine" çıkmış ya da yakın olmuş da olabilir. Ama insaf, bu adam bu gücü afedersin nereden çıkardı. Luffy daha el kadarken hırs yapıp çalışıyordu, keza Ace keza Sabo. 2 yıllık zaman atlaması öncesinde bile aman aman bir gücü olmasa da güçlüydü. Ama bu; vasıfsızın tekiydi. Fiziksel gücü Usoppla yarışırdı. Oda herhalde kıllık olsun diye tasarladı bunu. Yoksa Shichibukai alacak güce erişmişse Oda'nın en torpilli karekteridir. :of:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık