Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Beyazbıyık Haklı mıydı?

Haklı mıdır, haksız mı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Bi yonkou ile başka yonkou ölümüne savaşırsa çok kayıplar olur.

Bunu marineford’la karşılaştırmayın.Hiçbir komutan bi amiralle ölümüne savaşmaya kalkışmadı. Wb’nin kalbi teklemese önemli kayıp olmazdı orda. Sadece wb’nin yolunu açacaktılar, wb etrafı yıkıp ace’i alıp gidecekti ordan.

Kaido’ya dalsa her komutanın ölme ihtimali var. Çünkü 1-2 saat oyalanıp kaçmayacak güçlü komutanlar.

Bana garip gelen samuraylar ve minkler varken onlarla birlikte dalmamaları. Ama onlar 20 yıl sonranın kehanetini beklemiş sanırım.
Marineford'da komutanların hepsi hayatı pahasına dövüştü.Burda amiraller ile ölümüne savaşmadılar demen garip olmuş.
 
Kaido dövüşünden sonra başka bir yonko tarafından saldırıya uğrama ihtimalleri yüzünden bu durumdan çekiniyor dersen anlarım ama bu adamlar yeri geldimi MF basıp ölüme kafa atan adamlar oraya gitmek herhangi bir yonkonun mekanını basmaktan çok daha zor ki o savaşın sonunda aldıkları yaralarla kendilerine çökecek başka bir yonko tayfasına karşı yine aciz durumda olacaklardı.
Wb ve tümen komutanları ayakta kaldığı sürece ciddi bişey olmazdı bana sorarsan. Oraya tüm yandaşlarıyla gitti sonuçta. Sadece kendi tayfasıyla değil.

Ben de bu durum mantıklı, wb haklı demiyorum. Daha önce paragraf paragraf yazmışımdır saçmalığın daniskası diye. Ama mangakanın burda kurduğu mantık bu diye düşünüyorum ben. 1-2 saat amiralleri çöplerle ve komutanlarla oyalayıp kaçmakla Yonkou tayfasıyla ölümüne savaşmak arasında fark var. Sadece fodder’lar değil komutanlar ve belki yonkounun kendisi bile ölür öyle bi savaşta.

Marineford’da herkesi öldürmeye kalksalar mahvolurdular. Ama buna kalkışmadılar ki? Okyanusun donması, duvarın çıkması ve wb’nin yaralanması bozdu dengeleri. Direk kıyıya yanaşsalar wb ace’in olduğu yeri gura gura’yla yıkacaktı. Önüne amiral gelince jozu omuzla, marco tekmeyle önünden çekecekti o kadar. marco gidip kizaruyla ölümüne savaşmayacaktı ve savaşmadı da. Sadece wb’nin önünü kesenleri durdurdular.

@Sakata Gintoki

Jozu sadece wb ace’in kulesini yıkana kadar aokiji’yi tutacaktı orda. 10-20 saat sürer ölümüne dövüşmeleri. Jozu öyle açık vermese iki taraf da ölmezdi.
 
Bu olay tamamen Oda sıvaması. Oden'i büyük adamlarla birlikte çizip Oden'i yükseltirken mecburen WB'nin durumunu ayaklar altına aldı. Yoksa ilk tanıdığımız WB ile bu WB aynı kişi olamaz. Oda böyle bir çizim yaptı buna göre yorum isterseniz tabii ki haksız.
Haklı diyenler hadi Oden'i geçtik sana yamuğu var. Senin geminde doğmuş Hiyoriyi bu halde bırakmak ayıp. Marinforddaki WB'ye babalık gözüyle bakan fanların hislerine yazık.
Edit:Olay kendisine yamuk yapılmak ise Ace de WB'nin sözünü dinlemeyip bunları yaptı. Onu da görmezden gelebilirdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık