Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano'nun halkı da, tarihi de, kahramanları da gram umrumda değil. Gerçi onları da anlatmadı. İsmi hatırlanmayacak karakterlere ne zamanlar verdi. Roger, WB gördük diye seviniyoruz ama birçok kişinin hayalleri yıkıldı Oden bağlantısı ile. Yılların karakterleri olan Rayleigh ve WB'nin itibarları zarar gördü. Wano ile ilgili tek umursadığım nokta Kozuki Toki. Dünyanın geçmişinden biraz bilgi öğrensek güzel olur. Bir de Yonko gücü görmek istiyordum ama ona da zaman kalmadı fazla. Ne kadar derin savaş çizecek göreceğiz.
Harbiden wano ile ilgili de hemen hemen hiçbir şey bilmiyoruz. Adam koca arc karakterleri wano çevresinde gezdirip durdu. Şimdi 1000. Sayının hypeıyla biraz heyecanlandım. Umarım oda onu da batırmaz.
 
One Piece satışta zirvesini MF zamanı görmüştü. O da 31 bölüm sadece. Wano şimdiden MF'yi katladı bölüm olarak. Umarım bu son karşılaşma olur Kaido ve Big Meme ile. Savaş yine ertelenirse vay halimize. Oda derinlik katacağım derken 10-20 yıldır beklenen karakterlere 1-2 bölüm ancak düşecek ileride iyi ihtimal.

Serini animesi kaliteli olsa satışlar yükselir ama Toei gene bildiğini okuyor.İzlediğim ve serilere şöyle bir gözatınca farkettim ki diğer serilerde anime mangayı taşırken One Piece'de manga animeyi taşıyor.
 
Tabi bu adamın zerre umrunda değil. Herif 23 yılda kazanacağını kazanmıştır zaten. :/
One Piece okurken yalan yok artık öyle incelemiyorum mangayı, karakterler üstüne öyle düşünmüyorum. Gereksiz vakit kaybı olark görüyorum. 10 dakikada bitiyor sonra kapatıyorum.

La Casa De Papel'de de böyle olmuştu. Beynimi çıkarıyorum izliyorum/okuyorum bitti. Sabun köpüğü gibi oldu One Piece ne yazık ki. Kullan at içeriklerinden. Keşke olmasaydı sonumuz böyle :(.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık