Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Satışları

Neden basım çıkmıyor?

Kesin bitti. Manga finali verdi anime 2.sezon filmi çıktı buraya gelmesini bekliyoruz.
En mantıklısı böyle nispeten kısa kısa seriler çıkarmak. Hem millet de sıkılmaz hem de reklam olur Kimetsu no Yaiba'nın çizerinden diye :D

Mesela Dan Brown'ın tüm kitaplarında Da Vinci Şifresi yazarı diye yazıyorlar başlığa. Da Vinci Şifresi çıkmadan yazılan kitaplara bile yazıyorlar :D
 
Kimetsu'nun son çıkan filminin müziği de müzik listelerini altüst etmiş Japonya'da. Bereketli seri. :utan: Seriyi yazan Koyoharu Gotouge'nin kim olduğunu, cinsiyetini falan bilmiyoruz. Fotoğrafı paylaşılmadı hiçbir yerde. Piyasayı 200 bölümlük, türüne göre kısa diyebileceğimiz bi shounenle domine edip kimliğini bile topluma ifşa etmeden kayıplara karıştı. Helal olsun.
Bu arada filmden çok az pay alabilmiş çizer. Gerçi ona gerek kalmadan parayı kırdı ama .p
 
Korkak olan Odacchi. Bi kere tuttu diye 20 senedir her arc aynı senaryoyu yazıyor. Bak Kimetsu'ya, seri tam zirveye çıkmışken ÇAT diye bitirdi adam seriyi. Şimdi hayatını yaşayacak. :cool:
O zaman Togashi daha büyük korkak. Her arc karater kıtlığından zorla örümcekleri ve Hisoka'yı koymaya çalışıyor. Hala seriyi bitremiyor. Çünkü ilerletemiyor. Vs çizmeye üşendiği için full diyalok kasıyor. Ve ''Vsleri zekice.'' bahanesinin arkasına saklanıyor. Üstüne zor olur diye güçlü karakterleri göstermemeye çalışıyor. Göstersede tam gücünü yada prime halini görmüyoruz. Tamam daha fazla şakaya gerek yok. Hnk okuyun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık