O da doğru ama bu filmin kazandığı parayla adamın aldığı para (19.000 dolar) çok saçma duruyorAnime filmlerinden zaten çoğu mangaka doğru düzgün para kazanamıyor.Aslan payını Shueisha denilen asalaklar alıyor.
O da doğru ama bu filmin kazandığı parayla adamın aldığı para (19.000 dolar) çok saçma duruyorAnime filmlerinden zaten çoğu mangaka doğru düzgün para kazanamıyor.Aslan payını Shueisha denilen asalaklar alıyor.
Az aldığını biliyordum ama senin dediğin kadar az alcağını hiç düşünmemiştim.Asalaklar gene yaratıcı beyinlerin ürünleri üzerinden para kazanıyor.O da doğru ama bu filmin kazandığı parayla adamın aldığı para (19.000 dolar) çok saçma duruyor
Küfür etmek içinmi vermişler bu parayı adama? Ben bile rahatsız oldum anasını satayım bu ne :/O da doğru ama bu filmin kazandığı parayla adamın aldığı para (19.000 dolar) çok saçma duruyor
Kul hakkı resmen.O da doğru ama bu filmin kazandığı parayla adamın aldığı para (19.000 dolar) çok saçma duruyor
Yok len o kadar da değil ama Lütfü'yü öyle görmek isterim
Yok artık. 302milyon dolar hasılat elde edilmişti. Bu nerden bakarsan bak bu paranın %6' veya %5'ine denk geliyor. Hakikaten hakkını yemişler.O da doğru ama bu filmin kazandığı parayla adamın aldığı para (19.000 dolar) çok saçma duruyor
Ne yüzdesi onbinde 6 yapıyor Bence bu kadar az değildir ya.Yok artık. 302milyon dolar hasılat elde edilmişti. Bu nerden bakarsan bak bu paranın %6' veya %5'ine denk geliyor. Hakikaten hakkını yemişler.
Ups! Doğru, Ben direkt 302 üzerinden hesapladım :s Onbinde 6'ysa 000,6 denk geliyor. Hiç bir şey. :/Ne yüzdesi onbinde 6 yapıyor Bence bu kadar az değildir ya.
Filmdeki üç beş saniyelik repliği olan çer çöp karakterleri seslendiren insanlar bundan daha çok almış olabilir.Ne yüzdesi onbinde 6 yapıyor Bence bu kadar az değildir ya.