Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 776: Kollezyumun Kahramanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç zannetmiyorum işte. Dof kol götürür gitmeden.
Luffy için bir basamak dof. Onu geçip amiral seviyesine yaklaşacak. Amiralle dof arası bu kadar fark varsa diğer shichibukai ler çöp. 3 büyük güç dengesi iptal oluyor. Akainu 10sa Fuji 9.5 dof 9 dur saboda 8.9 falan eder
Ne biçim basamakmış arkadaş 200 bölümdür çıkamadı Luffy. :) Dof ile Amiral arasında bu kadar fark yok işte. Tamamıyla denkler.
 
Bana göre Sabo daha güçlüdür Dof'tan. Ki vs uzasaydı tam belli olmasada Sabo haşat olacaktı gibi. Fuji çok daha fazla yıpratmış Sabo'yu. Ki Sabo Logia meyve sayesinde daha kolay başedebilir. Dof'un Fuji'den kol kapması hayal bence.
Bence saboda ciddi zarar verebilirdi fujiye. Dof sabo tartisilir ona bir şey diyemem.

@cl

Yok ya. Sadece beklediğim ne biliyim daha güçlüydu. Diamante ise biraz güçsüz imajı biraktirdi bende sabo için.
 

Roronoa Zoro

Hiç zannetmiyorum işte. Dof kol götürür gitmeden.
Luffy için bir basamak dof. Onu geçip amiral seviyesine yaklaşacak. Amiralle dof arası bu kadar fark varsa diğer shichibukai ler çöp. 3 büyük güç dengesi iptal oluyor. Akainu 10sa Fuji 9.5 dof 9 dur saboda 8.9 falan eder
Fujitora ile Mingo karşılaşsa, Mingo bir kol götürür diyorsun. Ondan sonra da diyorsun ki Luffy Mingo'yu yendiğinde amiral seviyesine (yaklaşacak) :) Kurduğun çelişkili cümleyi fark ettin mi ? Yani Dof bir amiralle karşılaşsa yenilse bile kolunu alabilecek güce sahiptir, ama Dof'u yenen Luffy amiral seviyesine ancak yaklaşabilir :)

Kuma'dan aşağıda olan shicbukailer çöp tabi ki.

Mingo = Amiralin 1 tık altı

Yeni shicbukai = Amiral (En kötü)

Mihawk = Amiral üstü (En kötü)

Denge belli bence.

Luffy Dof'u yenecek. Burdan hesap et sen Sabo'nun ne olduğunu. Sabo Roger'ın oğluyla eş potansiyelde bir adam. Bir başka deyişle Ace'in yaşayan hali Sabo da diyebiliriz. Luffy ve Sabo arasında yaş farkı olmasaydı o zaman derdim birbirlerine yakınlar. Ama bu iki adam arasındaki güç farkı Sabo lehine +2yıl. Zaten arenada sağlam bir haki kullanıcısı olduğunu gördük. Bir de bunun üstüne mera mera yedi ki, zamanında Akainu karşısında etkisiz kaldığı için ezilen bu meyvenin ilerde neler yapacağını gördüğünüzde düşünceniz değişecektir, eminim. Çok bariz bir şekilde Luffy'den güçlü olan bir adam Dof'u yener.

Luffy için amiral seviyesi daha erken diye düşünüyorum.
 
Bir yarışta 2.yi geçen 2. olur. Luffy dofu yenince dof seviyesine gelip amirale yaklaşacak.
Böyle bir şey yok, Dof şu an Amiral dengi bir karakter, bu sabit, Luffy ise Amiral üzeri bir güce sahip. Ancak bu güç belli şartlar altında açığa çıkıyor. Yani karşı tarafın bir kalleşlik yapması, mağdure bacının Luffy Sama Kyaa diye haykırması vs gerekiyor. Bunlar olursa sorun yok, Luffy Dof'u döver. Bunlar olmazsa henüz Luffy içindeki gücü açığa çıkartamadığı için hikaye gereği dayak yer. :)
 
En azından Sabonun şu an kullandığı seviyede hemen hemen aynı öneme sahip.Ace ve bb'nin meyveleri adayı harap ediyor.Amiraller keza öyle.Daha fazla önem taşıması için ancak Shanks seviyesi olması lazım.Görünmez ve baya kalın bir bariyer yaratacak seviyede.Magmayı durduracak kadar olduğu zaman daha önemli.Yoksa logia ve iyi bir logia kullanımı hala çok sağlam aksi takdirde o kadar adam mera mera için akın akın gelmezdi.
Aynen logia hakiden daha üstün bence de tabi ki shanks ray san gibi bilmiyorsan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık