Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek çok bağlantı kaybı var bu bölümde ya. Biri Prometheus un üzerine su dökmüş çük kadar kalmış, sonra biri Kidd in demirlerini çalmış, sonra biri Marco'ya ördek gagası takmış...Bunlar hani uzak bir tarih de çizdiği şeylerde değil bölüm 999 da Prometheus kocaman, Marco gerçek bir anka gibi görünüyor... Epic sahneler olduğu kadar hikaye akışı yönünden baya sekteye uğratacak şeyler var bu bölümde.
Zaten o sebeplerden bir çok kişi fake diye düşündü bölümü de Oda'nın boşluğuna geldi heralde. Göz ardı edilebilir şeyler ya, Kid sol elini o kulede bulmuştur yukarı giderken vs.
 
Yamato, Oda'nın yazdığı en karakterdir. Oden'im deme nedeni; özgürlüğü tadamadığı için kendi iç benliğiyle bağlantısını kaybetmesi yüzündendir, bu yüzden onun için özgürlük kavramına en yakın bulduğu kişi Oden'e bu kadar bağlı. Az da olsa özgürlüğü tadabilmek adına Oden'im diyerek kişiliğini kaybediyor maalesef. Yoksa sideboob, merchandise falan bunlarla alakası yok yaw. xd dasdsadas
ah şu günlük taşıyıcısı... örnek aldığı özgürlüğün sonuçlarını görmesine rağmen buna tutunması YAMAto dememin sebebi işte. oden gibi bir keko, özgürlüğü seçip ülkesini ızdıraba sürükledi, yetmezmiş gibi bu çok özgür adam ele geçirilmiş ülkesinde dansöz ettirildi, üstelik halkın gözünde ne hale düşeceğini anlayacak zekaya sahipken ve düşman bir korsana, babasını öldürüp tahtı ele geçen bi haine göz yuma yuma... özgür adam oden.. meh. özgür adam oden bencilliğinin nelere patladığını göreli geç oldu ama şansına kader hep iyilere dönüyor diye iyi anılacak işte. kaderin bi mahkumu gibi görülecek ama bencilliği sorgulanmayacak, özgürlüğü övülecek tabi, ilham olacak. çünkü başarısızlıkların içindeki olumlamalar bizi hep caydırır. yamato derinliği olmayan bi karakter, ha belki derinliği var şöyle diyebilirsin; içi o kadar boş ki, çok derin yav.

aldkshfdg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık