Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000: Hasır Şapkalı Luffy

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar kötü bir bölüm ki Eichiro Oda kendi kafasına sıktı. Bu kadar leş bir çizim ve leş senaryo olamaz. Luffy'nin ve 4 tane çapulcunun 2 yonkounun karşısına çıkıp, Luffy'nin Kaido gibi bir adamı böyle yumruklaması serinin cenazesini kaldırdığımızın göstergesidir. Ulan ayrıca Marco nasıl King ve Queen'i bu hale getiriyor. Nerede kaldı güç dengesi ve mantık. Allahım şu odanın canını al da şu mallıklardan kurtulsun.
 
Bu kadar gizem ve bilinmeyen varken 1000. bölümde sadece havalı girişler ve bir tane atak görmemiz beni tatmin etmedi. Gelecek sayıda kaido birşey olmamış gibi kalkacak ve bu bölümün tamamı boşa gitmiş olacak.
 
Allah Allah Luffy ne yapmayı hayal ediyormuş, Ace gerçekten de bunu yapmayı hayal ediyor derken ne diyor. Çok merak ettim. Luffy'nin içinden nasıl biri çıkacak lan.. Farklı bir şeyler düşünmüş gibi..:D
"I am gonna turn the world upside down" demiş olabilir. Roger'ın Ray'le ilk tanıştığında dediği gibi.
 
Kaidou şu an %50sinde. Bu atağı yemesi çok normal. Adam tüm Minkleri ve 9 Kını halletti, yetmedi ada taşıyor şu an sürekli güç götürüyor bu. Gördük bunu, daha önce Doflamingofi'da gördük abi biliyoz...
% hesaplamalarında yetkinliğin var mı senin kardeşim? Hesaplamayı işin uzmanlarına bırak ve halkı yanlış bilgilendirmekten de vazgeç.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık