Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mr.Bushido Yazdıklarımı bölüp durmandan tiksindim. Nerede şekil şukul peşinde koşan sizler nerede büyük küçük harfle yazmaya noktalama işaretleri kullanmaya özen göstermeden tek paragrafa 45 satır yazan Dragonlar...

Killer ile Kid'i bir tutma her kaptan yanında özel bir sağ kol bulamıyor Killer Kid'in çapını belirlemez. Hem Kid zaten mangakanın ayrıca özen gösterip ayırdığı bir karakter. Luffy'e lafta değil icraatta da rakip olacaksa hayatının hiçbir aşamasında Zoro'dan geride tutulmaz. Bunu bu arc görürüz.
 
Ya benim isteğim Luffy nin Kaidoyu teke tek de almasıdır. BM yi de Zoro,Kid,Law,Killer dörtlüsü alsın. BM dövüşünde Killer ve Law ın hemen yenilmesini, Kid ve Zoro nun BM ı 2 vs 1 de almasını istiyorum.
Luffy'nin Kaido'yu tek alması zor.Bir ihtimal dövüşün ilk yarısında Doflamingo ile olan dövüşünde olduğu gibi yardım alıp sonrasında kendi indirebilir.
 
Hiç beklediğim gibi çıkmadı hiç tepki vermedilermi yani o kadar kın kanlar içinde yerde ee 2 younko duruyor ee bunlar karşılarına dikiliyor olanları görüyor sohbet devam keee
 
Biz BM nin derisinin de Kaido gibi olduğunu unutuyoruz. Luffy dışında ryou kullanabilen başka karakter yok şuan koca Wano da. O iş nasıl olacak? CP0 olmaz umarım anahtar.
 
G2'nin hızını yakalayabilirse teklerdi. Kılınç ustası dövüşü gibi olurdu. Yakalayan teklerdi.
Kanka ciddi ciddi, Kid ve Law o zamanlardan biliyordu haki vesaire falan. Luffy ise daha g3 açtıktan sonra küçülüyordu. O adamlarda baş edemezdi. Hatta Kid'in adamlarından birinde gözlüm tarzı bir özellik bile vardı Heat sanırım.
 
Rocks lufynin annesi yada dedesi olmasin mi? Malum irkçi japonlar lufynin annezini bos karakter çizmez. Rocksin torunu monk d lufy. Dedeler çarpişti. Dünyanin tanidigi isim Ya İM yada en korkulan birisi olacakti lufynin annesi. IM dunya tarafindan bilinmiyor ama cebec i herkes taniyor.Lufy nin annesi rocksin kiziysa dünya bunu duyarsa tam bir sansasyon olur. Herkes lufyden korkar. Dünya hukumetide istedigi propagandayi yapar en korkulan terorist devrimcinin oglu ve en korkulan rocksin torunu Lufy. Herkes hahretler içinde... Kaidoda dünyaya canli yayin yapar. Ve dünya lufyyi tanir. Zira bölümün adıylada uyumlu. Rocks D Xebec. Yani 2 tane D nin soyunun oglu.1.000. Bölüme yakişir mi onu bilemedim artik? Brde düsünun Xebec kizini bir Dunya hukumetinin kopegi bir adamjn ogluna vermek istemiyor. Zaten garpta sadece dunya hukumeti icin oldurmemistir xebeci diger yandan rogerinde karisiyla evlenmesine karsi cikilmisti. Rogerde bu haksizligi gordugu icin girmistir savasa. Dragonda bu sinif catismasini ortadan kaldirmak icin devrimci olmustur. Çünku Xebec kizini oldürmuştür. Garpta almistir bebek lufy bakmistir

Valla ben doydum kendi teorime:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 103)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık