Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rocks'ın Luffy'nin annesi çıkmasının olasılığı düşük.Shonenlerde genellikle ana karakterin annesi ayak bağı olmasin diye seri başlamadan öldürülüyor.Çoğunun çocuk peydah etmekten başka herhangi bir işlevi olduğuna nerdeyse rastlanmaz.
Bir de sonradan aslında joohh ğüjlü bir gadın dı denir.
 
En korktuğum şey başıma geliyor galiba. Muhtemelen 1000. bölüm sonrası seriyi bırakırım ben. Reankarnasyon, seçilmiş kişi veya mesih ne derseniz diyin artık. Luffy'nin küçük bir yerde önemsiz biri olması gerekiyordu.

Seçilmil kişi olarak değil de, bizzat kendini seçilmiş kişi yapmalıydı.
Bu yüzden Korsanlar Kralı Kid olmalı.
 
Luffy'den sonra en büyük darbeyi Zoro verebilir yalnız. Kaido'nun yarasını tekrar açarak Kınların yapamadığını yapar da farkını ortaya koyarsa düşüncen değişecek mi? Killer zaten pilavlık burada. İcraat bekleyen yoktur heralde. Law ise daha çok taktiksel anlamda işe yarar. Belki Zoro'nun açtığı yaraya Gamma Knife çakabilir.
Luffy, oradaki herkesten bariz üstün. Yeni yonko olacak adam kendisi. Zoro, diğer novalardan üstün demek, artık Luffy'e yakın, Sanji'ye fark atmış demek değil. Hele bir görelim Sanji'ye ne rol biçilmiş, novaların neresindeymiş. Acele etmeye gerek yok.
 
İlk dediğini pek anlamadım datte’ciğim ama telden yazdığım için ekranı tam göremiyorum, uzun yazılarda zor oluyor o yüzden bölmek zorunda kaldım...

Ben sadece senin dediklerinin mantığında yazdım. Bu son yazdığınla hemen hemen benimle aynı şeyleri düşünüyormuşsun aslında. Bende zaten Oda’nın karakterlere verdiği değere bakılmalı diyorum. Hatta her zaman Luffy-Zoro-Kid bu üçlü yeni zirve olur diyorum.
Zoro Luffy'e o kadar yakın olmaz da eyvallah Bushi herkesin görüşü farklı sonuçta tetikçilik yapmadan düzgünce konuşabilelim yeter işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 105)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık