Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki.

O king'i tutsa, marco yukarıya çıksa daha mı iyi olur ki?
Marco'nun konuşmasından ben mevzuyu yeni nesle bırakacak diye anladım. King'i yendikten sonra da bi el atmaya, yaralı olanları iyileştirmeye gidebilir.

Bide King ne olursa olsun Yamato karşısında tam gücünde dövüşmez gibi. Kaido'nun çocuğu sonuçta.
 
Zoro fanlarının algı oyunları hep. "Bakın Zoro, Sanji'ye değil, Luffy'e yakın." düşünceleri için argüman üretme peşindeler. Halbuki Killer bu mantığı çökertiyor. Salt Killer da değil, Law da çökertiyor. Bir g4 yumruğu yese imanı gevreyecek adam bu Law. Her Kaido'ya dalan kişi, çok güçlü ya da çok önemlidir demek değil bu. Daha önceki yorumlarda söylendiği gibi araya girenler olacaktır. Şu an baktığımda Kaido'nun en güçlü haline Luffy haricinde karşı durabilecek birisini görmüyorum. Onda geleceği görme ve yeni b. haki tekniği var. Gerisi için durum iç açıcı değil. Sonları kınlar gibi olacak.
Luffy'den sonra en büyük darbeyi Zoro verebilir yalnız. Kaido'nun yarasını tekrar açarak Kınların yapamadığını yapar da farkını ortaya koyarsa düşüncen değişecek mi? Killer zaten pilavlık burada. İcraat bekleyen yoktur heralde. Law ise daha çok taktiksel anlamda işe yarar. Belki Zoro'nun açtığı yaraya Gamma Knife çakabilir.
 
Ya benim isteğim Luffy nin Kaidoyu teke tek de almasıdır. BM yi de Zoro,Kid,Law,Killer dörtlüsü alsın. BM dövüşünde Killer ve Law ın hemen yenilmesini, Kid ve Zoro nun BM ı 2 vs 1 de almasını istiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık