Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999: Seni Beklerken Mayaladığım Sake

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Muazzam

    Kullanılan: 144 55.8%
  • Normal

    Kullanılan: 80 31.0%
  • Boş

    Kullanılan: 34 13.2%

  • Kullanılan toplam oy
    258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha çok WB'nin Ace'in gücünü çok küçümsemesiyle alakalı. Komutan gücündeki heriflere öyle davranmazdı gibi geliyor bana. Yani Ace'e 2. tümen Komutanı olmasına rağmen çaylak gibi davranmış gibi geldi.
Big momin katakuriye olan laflarida var. Ace olayi cok baska ya. ace, luffy gibi isimler caylak veya gucsuzde olsa dovus ici gelisim potansiyeli cok fazla olan isimler. Mesela wbden oyle ayakustu dayak yer ama gidip jacki quenni alabilir, luffy gibi dovus icinde geliserek. Bence guc cikarimi yapilabilecek bir sahne degil. Bu arada reis sen neden hep aceyi gommeye calisiyorsun, luffynin canindan cok sevdigi adam ace. Birde ace'nin bu kadar caylakken yamatoyla karsilasmasi hanesine her turlu + yaziyor cunku yamato haki bilen cidden guclu birisi. Topuzla haki atiyor kiz daha ne olsun.
 
Bakalım Yamato’nun seviyesiyle belli olur seviyesi.Yamato’nun maceraya çıkmadan güçlendiğini düşünmüyorum şu anki gücünden farksızdır sıkılıyorum bile demiş.
Sen oradan bir de Ace'in çaylak olduğunu hesap edeceksin işte. Jinbei ile de dövüşmemiş daha. Kid, Law ve Bege güçlü ama bana rakip olamaz diyor o zamandan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık