Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999: Seni Beklerken Mayaladığım Sake

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Muazzam

    Kullanılan: 144 55.8%
  • Normal

    Kullanılan: 80 31.0%
  • Boş

    Kullanılan: 34 13.2%

  • Kullanılan toplam oy
    258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilemiyorum ben genç Wb yi gördükten sonra Marineford u kafamda bir yere oturtamıyorum artık. Genç hali aşırı sağlamdı, mangaka Roger ın numaralarını göstermek istemiyor diye kısa kesildi orası. Diğer yanda Akainu yu pestili çıkana kadar döven ama bir türlü öldüremeyen Wb var.
Şu anki güncel Luffy Marineford daki Wb ı çok net alır diyorum. Zaten bu arc iki Yonko yu alacaklar. Adamı kıyaslayacak sadece Shanks, BB, Akainu kalacak gibi.
 
Yav onlar aynı fabrikadan çıkmış gibi, tarikat fena. Bulaşma hiç.
Tekrar geldim reyis bugün keyfin yerinde madem bize de kaçırmak düşer.
Ace flashbackte bile Silahlanma kullanmamış :D ya da Oda Wanodaki çöpleri Fatihin hakisi ile indirmemiş. Ace sağ kol veya Sol kol gücündeyse Tüm Elit İmparator kumandanları harakiri yapsın.
 

Üye silindi 1004

Hocam biz aynı taraftayız, sonuna kadar zorocuyuz hemde ama objektif bakmak lazım :) dediğin gibi olursa mükemmel olur ama bu kadarı fazla.
Kid ve Marco da var ya. Big Mom, Marco'yu öldüremeyeceğini söyledi zaten. Marco artık Linlin'e sarılır mı? Kendine mi kelepçeler? Orasını ben bilmem. Tutsun. :hhh:
 
Tekrar geldim reyis bugün keyfin yerinde madem bize de kaçırmak düşer.
Ace flashbackte bile Silahlanma kullanmamış :D ya da Oda Wanodaki çöpleri Fatihin hakisi ile indirmemiş. Ace sağ kol veya Sol kol gücündeyse Tüm Elit İmparator kumandanları harakiri yapsın.
Oo, hakisiz Yamato ile denk ha. Bunu beğendim. :hhh:
 
Pedro ile bir bağı yoktu. Ne ailevi ne tayfasal.
Jinbei olayın da ise luffylerin orada kalması jinbeilerin aleyhine olacaktı. Adamlar balıkadam ve istedikleri zaman denizin altına girebilirler. Bm korsanlarınin alayı da meyve kullanıcısı olduğu için onların peşine düşemezdi. Yani luffy orada yapılabilecek en mantıklı hamleyi yaptı. Yoksa hepsi ölürdü.
Pedro ile bağı yoktu demek abesle iştigaldir.

Diğer mesele ise anlık uydurduğun bir manevra olmuş. Yoksa Oven'ın balık adamları az daha pişmiş balık yaptığını unutmuş olmalısın.

Ki hepsini geçtim kurguladığın senaryo gerçekleşmiş bir şey değil tamamen ihtimal familyasından. Bu da Lütfü'nün gayet 2 laf edip basıp gittiği gerçeğini değiştirmiyor.

Bon chan mesela rüyasında bile hatırlamıyordur. OP karakterleri Lütfü için araçtır.
 
Muazzam bölüm lan. Wb'nin düştüğü hale rağmen hem de. Hele hele wb tayfasına bak hele saldırmayı düşünmüşler de şimdi bir sürü muhabbet çıkar yaa diye vazgeçmişler. Afffferin lan aslansınız hepiniz. Ace sana helal olsun. Sen adamın dibisin oğlum. Çok yanlış yerde durmayı seçtin ama Luffy ve Sabo ile büyüyen insan özünü kaybedemez zaten. Yamato the Bebeğim'in varlığı öyle muazzam bir şey ki Ace'in mallığını bile yola getirmiş. Maalesef Yamato > Zoro diyenlerin haklı çıkma ihtimali artıyor ki bu kurban olduğumun tayfaya gelememesi demek keza Oda prensi Zoro'nun itibarını sarsmaz. O yüzden doğru çıkmaması için dualar ediyorum. Ace'in her fırsatta Luffy'den bahsediyor olması Luffy'nin potansiyelini, karakterini bu kadar iyi bilip benimsemiş olması yüreğimi sızlatıyor. İki kardeşi birbirinden ayırmayacaktın kalleş Oda :/

Kizaru'nun lazerleriyle güle oynaya epilasyon yaptıran Marco'ya kendi çapında silah sıkan bir Queen var. Şu malın gücü önemli değil hali içler acısı Smoothie'nin üstüne çok gitmemek lazım onu anladım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık