İşte o anda olduğu için bu tepkiyi veriyo. Daha sonra öğrense aynı tepkiyi verir mi emin değilimOrada ani bir intikam almaya durumu söz konusu yalnız. Tayfa atomlarına ayrıldı sanıyor.
İşte o anda olduğu için bu tepkiyi veriyo. Daha sonra öğrense aynı tepkiyi verir mi emin değilimOrada ani bir intikam almaya durumu söz konusu yalnız. Tayfa atomlarına ayrıldı sanıyor.
Abasını yakan Akainu değil miydi?Yahu yamato gibi kadını nereden bulacak abayı yakmış işteeeee
Eleştirdiğinde savunacağın kişiler vardır bir de savunamayacağın kişiler. Ace ve Wb savunacağın kişilerden.Üçünü de eleştiririm yeri gelince asıl bu dediğin sıkıntılı.
Çok hırpalıyorsun kendini yapma böyle xDWB'ye laf etmene bir şey mi dedim. Luffy 4'ünü de dövecem demiş deyip intikama bağlamana kırıldım, üzüldüm. Alıntıladığın mesajdaki duyguları yaşadım.
Pedro ile bir bağı yoktu. Ne ailevi ne tayfasal.Pedro'dan sonra parti yapmış insanlar bunlar. Aynı kişi Jimbei'ye ölsen bile ölme demiş birisi. Lütfü(Oda) yoluna bakar. Koşullar uygunsa gider alakasız kişileri bile kurtarır değilse ölsen bile ölme de diyebilir. Bunlar seride yaşanmış şeyler.
3 yıl önceki wb ama bu, squardo'dan mızrak yiyen değil uykusunda ace tekleyen wbYaşlı Wb Akainu yu saf dışı bırakırken bile zor dayanıyordu. Bilemiyorum fazla mı abartıyorsunuz. Ne yapsaydı Kaido y la teke teke mi çıksaydı serumlarla? Adam köşesine çekilmişti işte
9 Kın kadar bile sıkıntı yaratamazdı kalpten giderdi zaten.Yaşlı Wb Akainu yu saf dışı bırakırken bile zor dayanıyordu. Bilemiyorum fazla mı abartıyorsunuz. Ne yapsaydı Kaido y la teke teke mi çıksaydı serumlarla? Adam köşesine çekilmişti işte