Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 6669

Şimdi Oda Rocks olayını Garp,Roger ve Edward vs Xebec,Velet Kaido ve linlin gibi gosterib bunları da patlatıcak gibi geliyor bana.
 
Kendilerinden 10 kat güçlü Denizcilere eksij tqyfaları ile kafa attı bu adamlar. 3 kişi öldü. Kaido'ya tam tayfaları ile saldırınca neden binlerce kişi ölüyor. :/
Nereden biliyorsun 3 kişi öldüğünü? Özellikle isimsiz karakterlerden bahsettim.Akanın magmasını yiyen kişilerin hayatta kaldığını sanmıyorum.
Bizim gözümüzle değil WB'nin gözünden bakalım ve gerçekçi olalım. O adayı bassa 50.kisilik ordusunun tahmini 49.500 ü çöp seviyesinde olduğu için anında teke gidebilecek kişiler. Adam ne için bu riski alsın. Hadi bu kadar kişiyi geçtim. As kadrosundan tek 1 kişinin ölüm riski olsun. Ne için Wb bu riski alsın onu anlamadım? Eline ne geçecek?
 

Silinmiş Üye

Oden'i geç tanıtmaktan çok adam hikayeyi çok doğaçlamaya yazdı bu yüzden tonla retcon oldu.
O da var tabii.Zaman atlamasından sonra kalemi her arc zayıflamaya başladı.Bunu okuyucu olarak bizler hissediyorduk zaten Wano sıvası oldu.
 
Şimdi Oda Rocks olayını Garp,Roger ve Edward vs Xebec,Velet Kaido ve linlin gibi gosterib bunları da patlatıcak gibi geliyor bana.
Bu yine kaido ve linlinin ezikligini gosterir luffy 19 yasinda indire indire geliyor. Kladi ki Kaido ve Linlin dogustan asiri torpilli guclu tanitildilar.
 

Üye silindi 6810

@Raiden bence odeni daha iyi oturta bilirdi seriye 3-4bolum daha anlatsaydı ıyi bi şekilde yaziyo olurduk şuan onun için
 
Sen neden bir hafta geriden geliyorsun? :s Geçen bölüm gitti dedin ben de geçen bölümde panel istedim. Bu bölüm gidiyor olması geçen bölüm benim söylediğim şeyin gerçekliğini değiştirmiyor.
Kaido 'ya doğru gidiş yolu aramaya gitti ve buldu gelecek bölüm icraata geçecek demiştim de ondan :D
WB tayfasını çökerterek iyilik yapmış oldu :ehe:


Takılıyorum ya ciddiye almayın :D
Bi an noluyor dedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık