Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WBnin bu mevzusu Teachin Akainudan kaçmasından daha masumdur. Yavaş yavaş Akainu saflarına geçelim mi Hidalgo :utan:
Teach işine geleni yapar. Wb'nin mevsuzu çok ayrı. Sen Wb isen kardeşim dediğin adamın öcünü almak için tek başına gidersin. Akainu büyük adamdır. Benden daha kötü söz çıkmaz artık onun için zorlama.
 
Ace : Baba sözüm var Wano'ya gidek.

WB: Kır dizini otur götünün üstüne, şlak..

Ertesi Sabah


Ace gözü morarmış bir şekilde çekine çekine sofranın başına gelir. Marco omzundan tutar üzülme fikri belki değişir.:D
 
Bunlara söylenen bir şey yok ki, WB pek tabi gitmeyebilir, adam dediğin gibi kendisini terk etmiş, dönecem demiş dönmemiş, yardım vesaire istememiş. Tamam bunlara bir şey diyen yok ama WB gibi bize sunulan bir karakterden ne olursa olsun bir şeyler bekliyorduk en azından ben bekliyordum o yüzden bu bölümde geçenler bana göre ona yakışmadı. WB'nin daha cevval olmasını bekliyordum daha düşünceli çıktı.
Ya 10 bölüm önce Marco, durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk diyordu. :D Kötü olan durum Oden ve ailesi ölmüş. :D Bildiği kötü durum neydi çok merak ediyorum.

Şu an ismi anılmayan shanks biliyor muydu ki? Ben onu da merak ediyorum.
 
Thatcha dair hiç güç bilgisi yoktu neyini gördük? Ben Izonun da Ulti Page1 edebileceğinden emin değilim. Kaidoyu kesme işini artk saymıyorum zaten bunu tamamen Kaidonun psikolojik zayıflığına veriyorm. King sahnesinin de İzoyu pek yükselteceğini sanmıyorm. Teach desen adam ajan gibi sızmış. Oden de zaten bahsettiğimiz dönemde ölü.
Ace ve WBye kafalama giren Teach buna arkadan bicak atiyor, tabi ilklerinde meyvesi var ama yine de bu bir guc gostergesi. Bi de genelde WBnin 5(Marco, Ace, Jozu, Vista) adamiyla birlikte gosterildi. Izou cok guclu olmayabilir ama bu arcin sonunda page 1 ve ultiyi nami ile usopp yenecek muhtemelen onlari yenebilecegini dusunuyorum. WBnin diger komutanlari da Izou kadar gucluyse bu buyuk bir sey. Sonucta BMnin bile Katakuri ve Perospero disindaki adamlari cok etkileyici degillerdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık