Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son bir şey daha söylemem gerekirse bu bölümde spoiler resimleri almamamız hem büyük kayıp oldu hem de büyük heyecan oldu :/ Spoiler resimleri gelse bu kadar tartışalacağını düşünmüyorum.
 
Wb’ye şu konuda fena kızıyorum.
Herkesi salmışsın madem neden Ace için hükümete saldırıyorsun asıl o zaman salmalıydı. Tayfamda Kaido’ya tek başına dalmaya giden bir paranoya olsa net salardım.
Yaşam ünitesine bağlı yaşıyordu resmen. Kendi öldükten sonra Ace'in sonraki kaptanları olmasını amaçlıyordu. Gelecek nesli kendince güvenceye alıyordu yani. O yüzden onun hükümete saldırması normal. Başka bir tayfa üyesi için de yapardı bence. Kasıtlı olarak anlaşılmak istenmeyen (sen değil, forum geneli) kısım, Oden'in yıllar önce tayfadan döneceğim deyip çekip gitmesi ve geri dönmemesi.
 
Benim şu ana kadar gördüğüm net bir şekilde Ace'i de dahil edersek hatta üstüne Teach'i de koyarsak en billurlu tayfa Wb'de. Kimseden çekinecek halleri yok üstelik en büyük ittifak da yine Wb'ye aittir muhtemelen. Shanks'ın tayfası hariç bunları kafa kafaya çarpışmada indirecek tayfa çıkmaz. Tayfanın kaptanı gitmiş, yenilgi üstüne yenilgi alıp çaptan düşmüş hali bile bu arc büyük icraat yapacaktır. Wb'yi aklamak için çöpün çöpü yaptın chibi tayfasını :/
Ben şuana kadar WB tayfası içinde tobbi roppo gibi seviyede kişiler göremedm. Vista, Jozu, Marco, Ace tmm bitti. Diğerlerinin olayı mı vardı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık