Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçeceksiniz onu. Momo ve aklıma gelmeyen Japon eşi WB'nin ailesi değil miydi? Oden yanlış yaptı diyelim Beyazsakal'ın gemisinde doğan çocuk kime yanlış yaptı? Da Momo'yu da sildi Beyazsakal?

Hani babaların günahları için çocuklara yanlış olmazdı?
O kadar sosyolojik düşünmüyor Oda yüzeysel 5 sene sonra rüzgar nereye eserse onu çiziyor. :(

Hiç evirip çevirmeye gerek yok, WB'nin Ace'ye gitme güçsüzsün deyip yerinde durmasıyla ilgili bir bahane bulunmaz. O güçsüzse sen nesin hacı derler adama.
Çevirmedim zaten aylar öncesinden bunu dile getirdiğimi söyledim.Oda'nın bakın bundan dolayı tarzı açıklaması bu olabilir diye.
 
Durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum diyordu yanlış değilsem.
Izo niye hiç ses etmemiş? O da var. En başından Oden direk rogerın tayfasına katılmış olsaydı
Evet,bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk demiş Marco. Gerçi bilseler ne olacak? WB ve Wanolu İzo Oden'in ölümünü takmamış. Halkın durumunu mu takacak?
 
Kendisine yamuk yapmış birine yardım etmediği için onu kınamam.
Ben bunu anlayabilirim hatta böyle ailesini düşünüp kayıp vermemek için gitmemesini de anlayabilirim ama benim fanı olduğum karakter bu değil. Bu kadar pasif değil, belki de yanlış değerlendiren benim, Oda her zaman WB'yi böyle tasarladı bilemiyorum.
 
wb nin haberi yok diyenler vardı
Olmayabilirdi mangaya göre normal. Hükümet bile Oden'in muhabbetini yapıyordu.

Yani Oden Roger ile gitmek istedi. WB onu vermek istemedi arkadaşı olarak ama Oden yine de gitti. Bununla beraber Oden giderken yiyeceklerini bile onlara verdi WB tayfası.
Daha sonrasında Oden macerasını tamamlayıp ülkesine döndü. Bu süreçte WB ile bir bağı kalmadı zaten tayfa olarak. Arkadaşlık olayına gelecek olursak Oden de kendine düşeni yapmadı bu durumda. Hee Oden zor durumda olduğunu söyleyip WB gitmemişse WB'ye bir şeyler söylenebilir.

Fakat WB Oden'in öldüğünü öğrenmiş gibi görünüyor. Bu durumda tayfasını riske atması saçma olurdu. Sonuçta Oden Roger ile giderek istediğini gerçekleştirmiş yani hayallerine ulaşmış bir karakter. O öldükten sonra tayfasını riske atmak istememiş olabilir ki doğruyu da yapmış. Bu durum Ace ile karşılaştırılamaz. Sonuçta Ace WB'nin tayfasının daimi üyesi ve 2. tümen komutanı ve yaşıyor vaziyetteydi. Oden ise Roger korsanlarına katılmış eski bir dost ve hayallerini gerçekleştirmek için yanlarından ayrılmış. Bunun yanında da kendi ülkesine gidip ölmüş...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık