Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace için üzücü bir durum bari King ile falan kapışmış olsun da gelmişken adanın en güçlüsü ile kapıştı denilsin bakalım bakalım.
 
10 sene önce Kanal D ve Star'da IMDB puanı düşük ama mükemmel filmler vardı. Motorlu, uçan köpek balıklı filmler korku açısından iyiydi. :D
Ben en çok felaket senaryolu olanları seviyorum ya küçükken izlerdim adını hatırlayamadığım bir film vardı Volkan patlıyor şehirde barikatlar falan kuruluyor itfaye ile falan ama bir türlü ismini hatırlayamıyorum.
 
Sen Kanal D'de gece yarısı verilen uçak köpek balığı filmlerini izlemedin galiba. :D
Monkey D. Dragon (veya Crocodile) + Jinbe = Sharknado :D
Mockbuster filmler mockbuster olduğu bilincinde olanlar için eğlenceli oluyor :D Sinema nedir bilen ama mockbuster nedir bilmeyene izletsen ya kahrından ölür ya da sinemaya küser.
 
Son düzenleme:
WG'de gördüğüm kadarıyla Kaido'nun meyvesi Çin Mitolojisinden esinlenmiş bir mitolojik zoan.Ejderhayı araştırırken,bazı benzerlikler ve tuhaflıklar yakaladım onları paylaşayım:


Bildiğiniz üzere Kaido'nun da 4 imparatordan biri olduğunu biliyoruz.


Acaba Kaido'nun ölmemesinin bir sebebi de iyi şansa sahip olması mı ? Demek istediğim meyve Kaido'ya iyi şansta veriyor olabilir mi?


Bildiğiniz üzere Kaido'nun uluması ile yıldırım çarpmıştı Wano'ya.


Kaido'nun nasıl bulutlara çıkıp gökyüzünden atladığı ve ejderhaların bulutlar yarattığını hatırlatmak gerek.
Şuna küçük bir ekleme yapayım. Daha farklı özellikler de mevcut:

Çin ejderhalarının birçok resminde çenelerinin altında veya pençelerinde yanma görülüyor. İnci, ruhsal enerji, bilgelik, refah, güç, ölümsüzlük, gök gürültüsü veya ay ile ilişkilidir.
Black Maria'nın sözlerinden Wano'da "ay" kelimesinin biraz vurgulandığını hatırlayalım. Kaido'nun güçleriyle eşleşen Güç ve Ölümsüzlük ve Yıldırım Özellikleri.


Çin ejderhaları bazen ön uzuvlarından çıkıntı yapan yarasa benzeri kanatlarla tasvir edilir, ancak çoğunun kanatları yoktur çünkü uçuşları (ve yağmuru / suyu vb. Kontrol etmeleri) mistiktir ve fiziksel özelliklerinin bir sonucu olarak görülmez.
Bu da farklı bir nokta.

Çin ejderhaları, popüler dinde su ve hava ile ilişkilendirilir. Şelaleler, nehirler veya denizler gibi hareketli su kütlelerinin hükümdarı olduklarına inanılıyor.
Bu benim aklıma şunu getirdi, Kaido'nun meyvesi ona suya hükmetme gücü veriyorsa, Kaido'nun su altında da ölümsüz olduğunu söyleyebiliriz gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık