Kaido =Gyarados?
Yamato'nun yaşamı çok üzücü. İlk dostu Ace büyük ihtimal.Ace, Yamato the Bebeğim'i görünce dünden razı olmuştur her şeye ama Yamato buna kardeşim dert ortağım çekmiştir büyük ihtimalle. Tabi Yamato'nun derdi gerçek bir dert iken Ace'in derdini seveyim diyoruz hikayesine bakınca.
Ahahhaha baya komik. Yancı Law değil bu Eustass Kid. Arc sonu haterları, kötü yorumlarıyla beraber çarmıha gerecek.İlerleyen bölümlerde olacaklar yazıyorum kid luffy den önce kaidonun yanına varır kaido buna bakar yine mi sen velet der ümüğünü sıkar yere çarpar diğer kolunuda bi tarafına monte eder sonra kanlar içinde yerde bekler luffy yukarı cıkar kid o halde görür başlar bağırmaya kaidoooooooooooooooooooooooo
niye hypelıyonuz bu kadar, gerek yok. ben ortalama bir bölüm olacağını düşünüyorum. 999. bölümün içeriği bu kadarsa diğer bölümde ne olabilir ki?1000. Bölümde spoileri okumamayı düşünüyorum.
Sonu iyi olmaz ama.Yahu aşk bu... Bari yatakta gururunu kenara bıraksın akainuya girer gibi kafa göz girsin boy neymiş
Rocks FBniye hypelıyonuz bu kadar, gerek yok. ben ortalama bir bölüm olacağını düşünüyorum. 999. bölümün içeriği bu kadarsa diğer bölümde ne olabilir ki?
Üzdün William. Canısı tayfaya geldiğinde bizimkiler onu kısa sürede iyi edecekler unutturacaklar kötü günleri.Yamato'nun yaşamı çok üzücü. İlk dostu Ace büyük ihtimal.
yamato=magikarp?Kaido =Gyarados?
Formundasın. Git biraz twitterda takılYahu aşk bu... Bari yatakta gururunu kenara bıraksın akainuya girer gibi kafa göz girsin boy neymiş