Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Zirve Sengoku vs. Zirve Silvers Rayleigh

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    326
İdam platformuna giden Marco'yu Garp engelliyor, Luffy'i engelleyemiyor üstüne tam batırıyor. Sorsan Roger seviyesi. Roger seviyesi tek dönemdaşı Wb'dir. Garp, Rayleigh, Sengoku aynı seviye insanlar. Daha sıfır icraatken balonun hacmi kk kadar oldu.
Lastiğe meyve ile saldırdı ve sekti. En azıdan kan aldı Luffy'den. Teach karşısında gayet şov yaptı. Onun yaptığını Big Mom 100 bölümde yapamadı. Nedense Teach ve tayfasını küçümseyen çok.
 
Akainu'nun yarısı kadar bile icraati olmayan karakterin neyini kıstas alıp karşılaştıracağım. Fazla beyin, az güç karakteridir kendisi. Kısaca Sengoku güç olarak balondur.
 
Kizaru ile iki kılıç vurdu diye Ray'i neden bu kadar büyütüyorsunuz. Adam kendisi bile bir müddet sonra başa çıkamayacağını söylüyor. Sengoku'da ID'nin en tehlikeli suçlularının bulunduğu grubu tutuyor ama herkes bir şey yapmadı diyor. O zaman Ray'de bir şey yapmadı.
 
Engellemek istemiyor olmasın o:oops:
Sengoku mu engellemek istemiyor? Yooo, yapma. Savaş için duvar, Squardo, idamı öne çekme gibi hazırlıklarla gelmiş.

MF Luffy > Marco mu o zaman?

---------------

İkisinin de kazanma şansı var. Daha efektik ve seri olabileceğini düşündüğüm için ray alır.
Mf Luffy'i Sengoku engelleyemedi. Marco'yu ise Garp engelliyor.
Denklemi sen kur.
 
Lastiğe meyve ile saldırdı ve sekti. En azıdan kan aldı Luffy'den. Teach karşısında gayet şov yaptı. Onun yaptığını Big Mom 100 bölümde yapamadı. Nedense Teach ve tayfasını küçümseyen çok.
Ayağına kıymık batsa yerde 10 dakika yuvarlanan Teach yere bile yığılmadı o dandik şok dalgalarına karşı. :cool:
 
Lastiğe meyve ile saldırdı ve sekti. En azıdan kan aldı Luffy'den. Teach karşısında gayet şov yaptı. Onun yaptığını Big Mom 100 bölümde yapamadı. Nedense Teach ve tayfasını küçümseyen çok.
Yami Teach ve ekibine yarı ölü Newgate kadar hasar veremedi. Luffy'nin de meyvesinden tut soy kütüğüne kadar bilen biri. Mf'de hiçbir başarısını görmüyorum ben. İstifasına korsan destekçisi okur olarak çok üzülmüştüm hatta. :oleyo2:
 
Efsane olan Rayleigh, Sengoku değil.
Sen git koskoca denizcilerin en kıdemli adamı ol, senelerce hizmet et, dünyanın en güçlü adamı ile karşılıklı övmeli gömmeli atış, denizci kahramanı garp karşında el pençe divan olsun ama onlar gidip içkici efsane sen değilsin desin.. Peygamber sabrı var bu adamda, hangi peygamber olduğu da bariz. Buddha.
Haki > Meyve
Rayleigh > Sengoku
Sengoku'da haki olmadığını Doc Q'nun eşeği söyledi herhalde

Ray baba başını alır.
Düzenledim senin için :)

Yonkou mu değil mi forumda o bile tartışılan karakteri Filo Amirali Sengoku'dan üstte tutan anlayış ne merak konusu.Bana göre Sengoku-Garp-Roger-Beyazsakal arasında bir denge falan yok.O bundan şu şundan güçlü olayı dönüyor.


Eğer Teach orda olmasaydı ve Sengoku Shanksa karşı saldırı emri verseydi Kızıl Saç Korsanlari kaybederdi çünkü Garp ve Sengoku yeni sahaya indi ve 2 Amiral cillop gibi sağlam ayrıca Akainu hala savaşabilirdi.Ama Teach ve Sengokunun olusturacagi dalga ve titreşimler MFyi çökertirdi.

Sengoku > Rayleigh.Garp ile Roger başdüşman diye Rayleigh ile Sengoku denk olmuyor.Sengoku Beyazsakal dengi diyeceğimiz adamdır.
Eline koluna sağlık

Garp ve Sengoku denk mi sence?
Denk olmak zorunda değiller, sengoku daha güçlü de olabilir :)

Eşeğe mi yetemiyor? Hepsini ablukaya almış durumda hiçbiri kılını oynatamıyor. Tek başına 6-7 kişiyi sıkıştırdı orada. Ki bazıları 6. kattan kaçan seviyesi en az Savaş Lord'u olan adamlar. Öbürüyse deprem meyveli adam. Ray'i öyle bi kalabalık ortaya alsa Kamisine kavuşur.
Ohhhhh

Ray'in güncel hali Shanks'tır. Kral haki başta olmak üzere re diğer haki türlerinde usta bir kılıç ustası. Hatta Ray'in bir kol da fazlası var. Velhasıl aklında zirve Ray'i canlandıramayanlar konuya Shanks vs. Sengoku olarak da bakabilir..
Sana kötü bir haberim var o zaman, Prime Sengoku Shanks'ı da alır :)

Sengoku nun ne numarası var? Bi zeka var adamda. Altındaki adamlar kendinden güçlü
Oda'nın yeğenisin galiba
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık