Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Zirve Sengoku vs. Zirve Silvers Rayleigh

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    326
Sen daha çok gaza geliyorsun bence yamuldun kaldın nasıl bi cümle. :hhh: Üzülme yahu Kara Kral fanı arkadaşım adamın bir şeyini görmediysek bir şeyi yokmuş gibi davranma lüksüne sahibiz. Bu kadar gaza gelmene gerek yok. Kara Kral gibi ol yetim gençlere üç gün doya doya nasihat çek. :hhh:
EE öyle değil mi ? Hiç bir şey bilmeden Roger döve döve Oden'i Wb'den aldı diyordun ben de sana bir bekle görelim diyordum.Şimdi yine Rayleigh'in bir şeyini görmeden sallıyorsun,valla takdirimi halka bırakıyorum ben kim gaza geliyor karar versinler :D :D :D
 

Üye silindi 1004

EE öyle değil mi ? Hiç bir şey bilmeden Roger döve döve Oden'i Wb'den aldı diyordun ben de sana bir bekle görelim diyordum.Şimdi yine Rayleigh'in bir şeyini görmeden sallıyorsun,valla takdirimi halka bırakıyorum ben kim gaza geliyor karar versinler :D :D :D
Sen onu demeden çok önce ben Roger, Oden’i gelip kibarca isteyecek dedim zaten. Ararsan bulabilirsin o yorumumu.
 
Ray’in dövüştüğü bi adam söyleyin bana. Adamın bugüne kadar dövüştüğü kimse yok. Kara Kral? Neden Kara Kral peki? Niye Kara Kral.

Sengoku’ya bakıyorsun. Beyazsakal “vayyy dostum naber hiç değişmemişsin helal?” diyor. Roger, Sengokusuz duramıyor.

Bu işler biraz CV işidir. Ray’in CV boş kusura bakmayın. Marco’ya üç gün boyunca nasihat çekmiş o kadar.
O Cv'ye keçiyi de ekle. Ray Shakky'le gezerken koskoca adam bembeyaz keçiyle geziyor.
 
Benim için de Sengoku öne geçti ama farklı nedenlerle.

Çizilmemiş kısımlar yüzünden Rayleigh gömecek değilim.Savaş nasıl yaşandı bilmiyoruz Rayleigh belki kaptanın başında nöbetçi gibi dikilip koruyordu.Ergen Marcoyla dövüştü kısmı işin geyiği biraz.Yine de bir bilene soralım.

@Smoker

Wb - Roger tayfa dövüşünde Rayleigh'in zayıf görülme nedeni olan Marco o kadar da küçük ve zayıf mıydı sence ? Hani kreş diyoruz ama Luffy'nin 20 yaşına gelmeden yaptıkları ortada.Marco tek başına yada yanında biriyle beraber Rayleigh'i tutmuş olamaz mı ?


Soruyu sorduktan sonra nedenlerime geleyim.Flashback sahnelerinde ben Ray'i hiç hayal ettiğim gibi bulmadım.Yani kaptanın ona ortak dediği şekilde ağırlığını koymuş bir şekilde.Olaylarda etkisini hissettirmekten çok yerini ve haddini bilen bir tayfa üyesi gibi takılıyor.Gaban ile yan yana çizilmesi mesela iyiye işaret değil.İkisi aynı konumda gibiymişçesine verilmiş.Standart tayfa üyelerinden biriymiş gibi geçiştirmiş Oda.Roger'ı resmen tayfasından konum ve güç olarak ayırmış gibi izlenim o şekildeydi.Bu da Rayleigh'in hayal ettiğimiz kadar aman aman güçlü olmayabileceğini gösteriyor.Beyazsakal Ray'den ayrı bir ligdeymiş bunu da gördük.Beyazsakal ise Sengoku'yu muhattap alıyordu Mf savaşında.Bunun sadece filo amiralliği yüzünden olduğunu da sanmam.

Eskiden ikisine de eşit şans verirdim ama bu durumda Roger tarafından Garp ile bir tutulan Sengoku'ya kayıyor ibre.
Algı operasyonu işe yaramış aferin.
Adamlar Normandiya'ya çıkartmayı yaptı ama siz uyuyorsunuz lobi olarak Dns efendi,bu gidişle savaşı kaybedeceksiniz.:hhh::hhh:
 
Uzun süredir forumdayım, gördüğüm en gereksiz konulardandır. Yazar, Sengoku, Garp, WB, Roger aynı kefeye koymuş, sen git 2.adamı bunlarla kıyasla.
 
Sengoku'yu flashbackte Roger'ı döverken çizse yine gücüne inanmam bu adamın. Neden bende böyle bir izlenim bıraktı onu da bilmiyorum. Kara Kral bu yancıyı doğrar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık