Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998: Antik Zoanlar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy : Fanlarıma teşekkür ederim bu kadar mükemmel olduğumu bende bilmiyordum niye Saka gibi 1 yılda kk olamadım onu da söylesinler.


Valla Sanji kadar gözlem hakim olmayabilir dedi işte.Ne çıkacak bakacağız.Bunda radar pek iyi değil gibi önündeki geleceği görse de.
Adamın güçlü adam sezip gittiğini düşünüyorlar Luffy de ben sezemedime getirmiş. Ha yine yetersiz çıksın da bu kadar sığ yorumlamayın sahneleri.:D
 
İlkini kata vs si yüzünden yazdın ama luffy brulee'yi esir aldığında peros, amande ve pek çok ismin saldırısına uğramıştı. Kata ise ayna dünyasında dinleniyordu. Yani adil olmayan bir durum yok. Eğer luffy diğer charlotte kardeşlerle vs atarken kata da boş durmasaydı adil olmazdı.

İkincisi o kadar da büyük bir olay değil. 980. Sayı da zoruyla beraber de kaçıyorlardı ki daha önce birlikte kaçtıkları çok oldu. Ama herhalde sen Ace gibi kaçmayıp donat olmasını istiyorsun...

Üçüncüsünü söyleyebilmek için harbiden hater olmak gerek. Çünkü az biraz objektif olan biri luffy'nin, sanji'nin olduğu katta güçlü biri olmadığı ama jinbei'nin sanji güçlü birinin peşinden gitmiştir dediği için hakim yetersiz dediğini fark edebilir.
3'de ne olduğunu resmi çeviride görürüz, diğerlerini zaten defalarca tartıştık Kata vs Luffy bence çok başarısız bir dövüştü.
 
Apoo'nun bu bölümde yere düşmeyip tek saldırıyla Drake'i teklediğini düşünün. Düşünemediniz değil mi? Zoro'nun Killer'a yaptığı da buna benzer bir şeydi.
Böyle yorumlar yapmadan bi' +18 mahiyetinde +Luffy/Sanji/X falan koyun kardeşim ya. Spoiler içine alın X fanı okumasın diyin. Sonra Zoro nasıl bu kadar kral adam diye düşünüp kıskançlık krizleriyle uğraşıyoruz hahaha.
 
Sizce Ace 4 yıl önce Wano'ya ilk gelişinde mi Kaido'nun karşısına çıktı yoksa daha sonra Wano'yu bir kez daha ziyaret etti ve Kaido'yu yenmeden Tama'yı görmek istemedi mi? Ben sayıyı okurken Ace'in ilk gelişinde Onigashima'ya gittiğini varsaymıştım ama başka türlü düşünülen yorumlar da gördüm. Hoş, Ace'in Beyazsakal Korsanları'na katıldıktan sonra Wano'ya tek başına dönmesi Newgate'in Wano tutumunu daha da yerin dibine sokacaktır ve Marco ve Izo'nun haberinin olmaması daha da garip kacaktır. Sizce mümkün mü böyle bir senaryo?
Mümkün. Beyaz Bıyık'ın tutumunda neden sıkıntı oluyor onu anlamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık